ZIUA DE NAŞTERE 21 MAI

21 mai – ziua viziunii infailibile

Cei născuţi pe 21 mai au viziuni de anvergură şi tenacitatea de a rezista pe poziţie, indiferent despre ce este vorba. Odată ce s-au angajat într-o luptă, ei se menţin pe poziţie pentru multă vreme indiferent de dificultăţile pe care trebuie să le înfrunte în acest sens. De fapt, ei iubesc provocarea, iar obstacolele pe care le întâlnesc nu fac decât să îi stimuleze. Astfel, ei nu vor fi genul de “oameni idee” care fie că renunţă la ceea ce au început, fie că îşi pierd interesul sau pur şi simplu trec mai departe datorită stării de agitaţie ce îi caracterizează. Nativii zilei de 21 mai sunt persoane ce doresc să-şi implementeze ideile, să le manifeste în mod concret. Ei au un sentiment concret pentru elementele palpabile, senzuale şi fizice din viaţa lor. De cele mai multe ori, ideile şi viziunile lor implică o transformare a elementelor fizice.

De asemenea la nativii acestei zile se percepe cu un puternic angajament social. Cei născuţi pe 21 mai nu visează la turnurile de fildeş. Ei trebuie să fie în temă cu tot, ducând o luptă continuă pentru ceea ce cred că este corect, fiind pro sau contra societăţii. De cele mai multe ori, cruciada lor este demarată pentru a-şi susţine cauzele proprii, dar sunt şi cazuri când aceştia se dedică şi cauzelor celorlalţi. Într-adevăr, punctul lor forte este să dea, nu să ia. De fapt, ei vor întâmpina dificultăţi în a primi ajutor din partea celorlalţi. În astfel de cazuri, ei acţionează singuri, munca lor fiind centrul universului lor. Nativii sunt genul de oameni care în general nu au nevoie de un şef sau de o persoană care se va ocupa de relaţiile cu publicul. Lor le place să facă treaba de la început până la sfarstit.

Banii necesari pentru realizarea unui proiect început sunt găsiţi uneori chiar în ultimul moment. Este de admirat încrederea lor că vor găsi o soluţie pentru a-şi rezolva acest tip de probleme. Ei reuşesc să facă în aşa fel încât mijloacere de susţinere a respectivei lucrări să fie disponibile atunci când au nevoie de ele. Totuşi, ei pot lupta ani întregi fără să realizeze nimic. Este posibil chiar ca ceilalţi să râdă şi să-i dispreţuiască, dar acest lucru nu îi va abate de la obiectivele lor. Personalităţi dominante, ei sunt foarte fericiţi când dispun de subordonaţi. Nativii mai puţin influenţi înzestraţi cu talent şi idei strălucitoare vor suferi în tăcere toată viaţa pentru că nu vor fi capabili să-şi exprime aceste calităţi. Uneori, ei se vor mulţumi să aibă pe locul doi un partener, un angajat, un copil chiar. Asemenea nativi ai zilei de 21 mai atrag inevitabil resentimentele şi compătimirea celorlalţi. Ei au nevoie de acţiune. În aceste condiţii, nativii mai evoluaţi vor reuşi să-şi îndeplinească îndatoririle cu succes. Una din problemele nativilor mai puţin încrezători este identificarea propriilor talente.

În cele mai bune condiţii, ziua de 21 mai le conferă talente majore pentru a putea realiza şi finaliza ceea ce şi-au propus. Totuşi, cei născuţi astăzi trebuie să se ferească să fie aroganţi şi egoişti sau să se cufunde în tentaţii egoiste jucând rolul martirului sau a sfântului suferind. Ei trebuie să-şi examineze periodic motivele personale pentru a fi siguri că altruismul şi dărnicia lor sunt reale. De asemenea, cei născuţi pe 21 mai trebuie să înveţe că dăruirea şi primirea sunt cele două feţe ale unei monede. Acceptarea ajutorului celorlalţi face parte din natura umană.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu