ZIUA DE NAŞTERE 22 MAI

22 Mai – ziua epopeei în serie

Cei născuţi pe 22 mai au energia necesară pentru fapte eroice. Ei sunt în mod magnetic atraşi de creaţiile în serie şi de formele de amuzament în care ei îşi pot exercita talentele în mod continuu, fiind în acelaşi timp un factor de dezvoltare şi variaţie. Excesul din viaţa lor nu constă neapărat în sfera materială, nefiind vorba neapărat de bogaţii pe care le strâng, nici de numărul mare de prieteni de care sunt înconjuraţi, ci în producţia de lucrări. De cele mai multe ori, persoanele născute pe 22 mai creează în mod repetat un model sau o construcţie. Proiectele lor sunt foarte rar izolate sau unice. Nativii acestei zile sunt cunoscuţi şi pentru pasiunea lor de a colecţiona. Fac acest lucru indiferent dacă este vorba de liste, fapte, numere, zile de naştere sau obiecte. Ei sunt adesea în poziţia de a categorisi, a da nume sau a selecta pe tipuri. Ei pot colecţiona până şi prieteni sau cunoştinţe.

În cazul în care nativii zilei de 22 mai au copii, ei vor savura noul statut de părinţi dedicându-şi energia pentru a asigura familiei prosperitate şi dezvoltare. În cazul în care nu sunt capabili să ofere aceste lucruri, preferă să nu aibă copii, exercitându-şi această energie asupra altor membri ai familiei. Ei îşi vor lărgi familia, preferând să devină naşi, unchi, mătuşi, veri, etc. În oricare din aceste cazuri, nativii vor demonstra că se simt cel mai bine în sânul cald al familiei.

Cei născuţi pe 22 mai trebuie să se ferească de caracterul obsesiv-vicios în activităţile lor, mai ales atunci când preiau un proiect care îi depăşeşte. O megalomanie caracteristică este întâlnită la nativii acestei zile, astfel încât ei vor fi în permanenţă atraşi de sarcinile foarte grele. În consecinţă, vor suferi de un complex din dorinţa de putere. Într-adevăr, sentimentele ascunse de inferioritate sunt adesea rezultatul acestei megalomanii care îi caracterizează.

Persoanele născute pe 22 mai sunt înzestrate cu o memorie clară şi durabilă. Uneori, însă, ei trebuie să împrospăteze sau să mai dea puţină culoare evenimentelor din trecut pentru a se feri de suferinţă. De asemenea, ei tind să claseze lucrurile neînsemnate şi rele ce s-au abătut asupra lor, atrăgând astfel invidia celorlati pentru mult timp. Este important ca ei să înveţe să ierte şi să uite.

Sentimentele celor născuţi pe 22 mai pot fi destul de instabile. Indiferent de ceea ce întreprind la un moment dat, ei pot manifesta porniri copilăreşti de isterie. Acest lucru poate fi provocat în cazul în care sunt deranjaţi în momentele lor de concentrare. Ei trebuie să renunţe la astfel de tendinţe isterice şi să se calmeze dacă vor să se dezvolte din punct de vedere social. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 22 mai depăşesc aceste crize în jurul vârstei de treizeci de ani.

Când persoanele născute pe 22 mai găsesc proiectul potrivit, ei se agaţă de acesta şi nu vor să renunţe la el. Ei trebuie lăsaţi să îşi manifeste interesele variate şi schimbătoare. Cei apropiaţi lor trebuie să le înţeleagă entuziasmul şi să nu îi acuze că sunt capricioşi sau falşi atunci când îşi redirectioneza atenţia către un alt obiect, persoană său domeniu de studiu. Cei apropiaţi nativilor zilei de 22 mai trebuie să păstreze distanţa şi să nu îşi facă speranţe prea mari în ceea ce îi priveşte. În general, cei născuţi pe 22 mai se adaptează şi se recuperează foarte uşor în cazul în care eşuează în realizarea unui proiect. Alţii ar fi încă în stadiu de dezamăgire, dar nativii zilei de 22 mai au întors deja o nouă pagină şi au trecut la faza următoare din viaţa lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu