ZIUA DE NAŞTERE 23 MAI

23 Mai – ziua mesajului energic

Nativii zilei de 23 mai sunt extrem de capabili să transmită celorlalţi energie, sentimente şi idei. Deşi maniera lor poate fi uşoară sau energică, puterea lor de atracţie este moderată. Este foarte dificil să-i ignori pe cei născuţi astăzi deoarece ei radiază ceva ce atrage atenţia celorlalţi. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori într-un mod pozitiv, dar şi extrem de seducător.

Persoanele născute pe 23 mai pot fi preocupate toată viaţa să transmită influenţe pozitive copiilor lor. De obicei, ei vor fi părinţi excelenţi. Nu numai că vor fi preocupaţi de educaţia copiilor, dar vor avea şi energia necesară pentru sarcinile zilnice pe care le implică creşterea acestora. Chestiunile biologice sunt importante pentru persoanele născute pe 23 mai şi în mod special pentru femeile născute astăzi.

Nativii urmăresc rareori să obţină luna de pe cer. Ei sunt fericiţi să facă parte din grupuri cu concepţii ce necesită efort mental distinctiv care se echilibrează perfect cu senzualitatea lor. Ei sunt orientaţi aţă către corp cât şi către intelect. Sunt activi, vor agrea să facă sport sau să danseze, dar în acelaşi timp sunt şi adepţii unei partide de şah, cărţi sau alte jocuri. Majoritatea celor născuţi pe 23 mai sunt binecuvântaţi cu adevărate aptitudini ştiinţifice.

Nativii zilei de 23 mai încearcă de cele mai multe ori să evite conflictele şi sunt întotdeauna gata să rezolve problemele. Totuşi, dificultăţile lor personale pot fi ignorate, deoarece orientarea lor spre exterior le direcţionează energia către familie, prieteni sau muncă. Dacă vor continua să-şi neglijeze astfel problemele fizice şi emoţionale, ei vor avea la un moment dat o surpriză destul de neplăcută. Cei născuţi astăzi trebuie să evite amânarea rezolvării propriilor probleme. Ei trebuie să acţioneze imediat atunci când este vorba de problemele personale aşa cum fac în cazul celor dragi lor sau când este vorba de proiectele lor. Activităţile creatoare ce implică artă sau muzica pot fi relaxante şi în acelaşi timp pot fi considerate drept hobby de către nativii zilei de 23 mai. Fiind persoane îndemânatice, în timpul liber ei vor fi dispuşi să facă orice, începând cu lucrurile simple cum ar fi jucăriile şi până la croirea hainelor sau fabricarea bărcilor. Nativii acestei zile vor fi foarte fericiţi când orizonturile lor se schimbă şi se lărgesc. Altfel, ei devin dependenţi de ceea ce fac. De asemenea, este ideal ca ei să nu petreacă prea mult timp singuri. Persoanele născute pe 23 mai au nevoi speciale imperioase. Chiar dacă lucrează singuri la un proiect, este de preferat să se înconjoare de oameni care au preocupări similare cu ale lor. Aspectele sociale ale unui loc de muncă stabil vor fi pe placul lor.

Dorinţa nativilor zilei de 23 mai ca lucrurile să evolueze încet poate duce la autosacrificiu exagerat şi în consecinţă la frustrare. Ei trebuie să înveţe să refuze uneori solicitările celorlalţi. De asemenea, ei trebuie să-şi exprime dorinţele şi necesităţile. Teama de respingere stă la baza acestei dorinţe de a-i mulţumi pe ceilalţi. Cei născuţi astăzi trebuie să realizeze că preţul pe care îl plătesc pentru aprobarea temporară pe care o obţin poate fi dăunătoare pentru individualitatea lor. Acest lucru este valabil atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu