ZIUA DE NAŞTERE 24 MAI

24 Mai – ziua cercetării amănunţite

Cei născuţi pe 24 mai par să aibă o părere în legătură cu orice problemă existentă în lume. Totuşi, interesul lor principal este în societate şi orientarea lor poate trece de la o uşoară critică, la sinceritate sau chiar revoluţionarism. Fiind înzestraţi cu minţi agere şi limbaj caustic, nativii îşi exprimă aproape întotdeauna părerea legată de un subiect anume. Totuşi, problema apare atunci când punctul lor de vedere se schimbă de la o zi la alta, iar cei din jurul lor pot fi nedumeriţi şi uimiţi.

Deşi au multe de spus despre societate şi se află în centrul atenţiei, nativii zilei de 24 mai sunt de obicei destul de rezervaţi în privinţa vieţii private. În principal ei vor dori să spună doar ceea ce trebuie spus, când, unde şi cum doresc ei. Datorită atitudinii lor sincere, ei dau impresia că sunt persoane deschise şi uşor de abordat. Acest lucru nu este însă valabil întotdeauna. Pentru anumiţi nativi ai acestei zile comunicarea nu este un dialog pe două voci, ci o situaţie în care lumea ascultă ceea ce au ei de spus. Prietenii şi familia celor născuţi pe 24 mai se vor obişnui, cu timpul, să le asculte declaraţiile şi, în cazuri extreme, să încaseze critici sarcastice şi fără milă.

Cel mai adesea, cei născuţi în această zi sunt de partea proletariatului şi nu de partea claselor privilegiate. Ei vor fi aliaţii subordonaţilor într-o confruntare. Din nefericire, fiind adepţii obiectivităţii, nativii se aliază uneori cu o entitate politică sau cu persoane care nu le merită sprijinul. Persoanele născute pe 24 mai folosesc cu o mare uşurinţă limbajul. De asemenea, ei sunt foarte convingători atunci când aplică tactica de schimbare a sentimentelor celorlalţi în favoarea lor. Ei folosesc o metodă psihologică incisivă ce îi face foarte atractivi. Nativii zilei de 24 mai convieţuiesc într-o lume plină de idei, de obicei idei foarte expansive privitoare la problemele de anvergură. Totuşi, când este necesar, ei se vor concentra în mod intenţionat asupra unei chestiuni presante. Nefiind specializaţi să le asigure celorlalţi şi lor înşişi o bază pentru traiul de zi cu zi, cei născuţi astăzi se vor cufunda de obicei în lumea lor proprie. Consideră că nu este cazul să îi preocupe lucruri mărunte, cum ar fi scoaterea gunoiului din casă sau spălatul rufelor. Ei vor depinde de un sistem de sprijin care va avea grijă de toate aceste lucruri. În caz contrar, vor ajunge să trăiască în dezordine.

Deşi uneori influenţa lor poate fi disociată şi negativă, persoanele născute pe 24 mai reussesc să scoată la lumina ceea ce au reprimat ceilalţi în diverse ocazii (posibil mânie, resentimente, chiar violenţă). După ce s-a risipit fumul, situaţia este îmbunătăţită, sau cel puţin lămurită în toate privinţele (chiar dacă este vorba de lucruri neplăcute ce au fost scoase la inveală). Nativii zilei de 24 mai trebuie să evite să devină dictatoriali, aroganţi şi să-şi tempereze atitudinea faţă de ceilalţi. Ei vor reuşi cu succes acest lucru dacă îşi vor dezvolta un simţ al umorului sănătos.

Distribuie pe:

Un comentariu la „ZIUA DE NAŞTERE 24 MAI”

Lasă un comentariu