ZIUA DE NAȘTERE 22 AUGUST

Ziua de naștere 22 august – ziua experienţei condimentate

Indiferent cât de departe ajung în căutările lor imaginare, fanteziste şi creative, persoanele născute pe 22 august nu vor pierde niciodată legătura cu baza experienţei care a adus laolaltă cele mai comune sarcini şi activităţi zilnice. Nativii zilei de 22 august nu-şi uită rădăcinile şi sunt extrem de realişti cu privire la propriile lor abilităţi. În consecinţă, cei născuţi astăzi dispreţuiesc pretenţiile şi mila celor care se expun pe ei înşişi sau pe ceilalţi la situaţii periculoase prin aroganță şi prea multă încredere. Construind pe o bază de cunoştinţe sigure şi văzând cum funcţionează, nativii zilei de 22 august acţionează în mod logic, chiar dacă acţionează în plan fizic sau au de-a face cu concepte abstracte şi cunoştinţe sofisticate.

Nu este surprinzător că toate tipurile de colecţionari sunt născuţi în ziua de 22 august. Cei născuţi astăzi arata adesea o apreciere pronunţată pentru obiectele obişnuite şi ochiul lor format recunoaşte frumuseţea în articolele practice bine făcute pe care ceilalţi ar putea să le treacă cu vederea.

Majoritatea nativilor zilei de 22 august sunt extrem de răbdători, nu doresc să se grăbească de frică să nu strice planurile bine stabilite deja. În general, ei îşi proiectează viitorul, îşi cultiva aptitudinile, sau învaţa teorie în particular şi apoi, la momentul oportun, acţionează extrem de hotărâţi având ani buni de pregătire în urmă. Adesea, originalitatea manifestată la un nivel profesional înalt le marchează activitatea.

Persoanele născute pe 22 august sunt neînfricate atunci când trebuie să-şi ducă la bun sfârşit ideile. Indiferent de măsură talentului lor natural, ei îl exploatează la maxim. Rareori sunt geloşi pe ceilalţi în acest sens pentru că “geniul este un procent inspiraţie şi nouăzeci şi nouă procente transpiraţie”. Echilibrul nativilor nu va fi afectat de îndoielile celorlalţi referitoare la abilităţile lor. În general, răspunsul lor constă în faptul că vor face o treabă excelentă şi vor lăsa rezultatele să vorbească de la sine.

Nativii zilei de 22 august sunt foarte loiali prietenilor, familiei, asociaţilor şi colaboratorilor. Totuşi, ei pot fi extrem de încăpăţânaţi şi pot refuza să fie conduşi de şefi şi să fie trataţi de sus. În timp ce afişează un exterior sincer, dur şi direct, ei vor permite rareori celorlalţi să aibă acces la latura lor interioară sensibilă.

Să facă descoperiri, să rezolve mistere şi să dezvăluie secrete sunt aspecte ce se pot adăuga curiozităţii nativilor acestei zile. De asemenea, mulţi dintre cei născuţi pe 22 august sunt fascinaţi de antichităţi. Pentru ei istoria este o aventură extrem de incitantă ce abia aşteaptă să fie explorată. Totuşi, când aprofundează aceste activităţi preferate şi lucruri care îi interesează, ei pot risca să-şi neglijeze prietenii şi familia.

De asemenea, persoanele născute pe 22 august trebuie să se ferească de tendinţa lor de a se promova într-o postură atotputernică. În loc să afişeze un simţ al infailibilităţii, este posibil ca ei să beneficieze mai mult prin recunoaşterea faptului că au greşit, prin conştientizarea erorilor şi examinarea motivaţiilor. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 22 august se descurcă bine în rolurile de conducere, dar şi de colaboratori, participanţi şi parteneri pentru că sunt capabili să-şi modereze pornirile autoritare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu