ZIUA DE NAȘTERE 21 AUGUST

Ziua de naștere 21 august – ziua persoanei ieşite în evidenţă

Persoanele născute pe data de 21 august luptă împotriva pierderii bătăliei pentru a se proteja pe ei înşişi de judecata lumii. Indivizi foarte interiorizaţi, ei doresc să fie lăsaţi în pace, dar rareori îşi permit acest lux. Mulţi dintre cei născuţi pe 21 august consideră că este normal să ascundă de ceilalţi sentimentele, gândurile şi ideile profunde, cu excepţia celor în care pot avea încredere deplină. Pentru cei care nu sunt încadraţi din punct de vedere profesional, nu este prea confortabil să fie scoşi în evidenţă. Totuşi, cu cât încearcă să se ascundă mai mult, cu atât par să atragă mai mult atenţia asupra lor înşişi. Astfel, două forțe opuse sunt în război în vieţile lor: dorinţa de a se ascunde şi cerinţele lumeşti care îi presează să iasă la lumină.

Uneori, prin înfăţişarea lor extrem de atletică şi prin caracterul lor, nativii zilei de 21 august atrag involuntar interesul celorlalţi. Dacă îşi pot accepta destinul şi îşi vor căuta locul potrivit în societate, ei vor învăţa eventual să împartă doar atât cât trebuie din viaţa lor privată, fără să cauzeze durere inutilă şi stinghereală. De asemenea, ei vor simţi mai puţin nevoia de a dezvolta o personalitate extroverta neobişnuită. Când încearcă să fugă de cerinţele lumeşti, nativii caută alinare în relaţii extravagante, chiar bizare. Este posibil ca acest lucru să fie în detrimentul lor şi al familiilor lor.

Dacă ar fi persoane mai puţin neobişnuite sau mai puţin implicate, cu mai puţine probleme şi cu cariere mai puţin controversate, nativii zilei de 21 august ar simţi mai puţin conflictul între aspectele publice şi personale ale vieţii lor. Adesea, persoanele născute pe data de 21 august impresionează prin faptul că sunt nişte indivizi necomunicativi. Într-adevăr, ei nu se remarcă că fiind persoane de care te poţi apropia foarte uşor pentru că rareori fac primul pas. Mai mult, ei nu stau la dispoziţia celorlalţi pentru a le face pe plac şi par destul de distanţi. Adesea, motivul pentru acest comportament este că ar prefera să rămână imparţiali, posibil chiar neimplicaţi. Atitudinea evazivă pe care mulţi dintre nativii zilei de 21 august o prezintă lumii ascunde o persoană destul de neobişnuită ale cărei idei şi personalitate reală, în cazul în care sunt cunoscute, pot stârni admiraţia unor persoane mult mai extrovertite.

Persoanele nacute pe 21 august se comportă bine în familie, în mod special femeile născute astăzi. Atât bărbaţii, cât şi femeile pot fi considerate o piatră de temelie, însă, ei vor ezita să-şi facă simţită prezenţa şi să-şi expună viziunile. Anumite persoane născute pe 21 august îşi pot suprima propriile nevoi de dragul celorlalţi, dar nu vor tolera niciodată că cineva să îi forțeze să facă acest lucru. Cei născuţi astăzi dispreţuiesc tirania sau linguşeala socială. Greu de înşelat, foarte pricepuţi în ceea ce priveşte latura financiară, ei sunt fără îndoială extrem de darnici dacă nu sunt forţaţi prea tare să facă acest lucru.

Expresiile sexuale şi senzuale sunt importante pentru nativii zilei de 21 august, dar ei trebuie să se ferească de un comportament excesiv pentru că ei înşişi sunt adesea extrem de atractivi şi seducători. În privinţa nevoilor emoţionale şi spirituale, familia şi munca socială îi ajută să îşi împlinească scopurile.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu