ZIUA DE NAȘTERE 20 AUGUST

Ziua de naștere 20 august – ziua managementului

Indivizii născuți în ziua aceasta sunt convinși de capacitățile lor de a controla aproape orice situație. Sunt extreme de preocupați de interesele grupului din care fac parte și vor face tot ce le stă în putință ca să asigure desfășurarea armonioasă a proiectelor în care sunt implicați. pentru unele femei, asta poate însemna dedicarea față de familie și valorile căminului, pentru altele – coeziunea organizației lor sociale sau profesionale. Pentru bărbați, poate însemna călăuzirea familiei, la membrii căreia le place mai degrabă să se gândească ca la niște camarazi decât ca la niște supuși.

În activitatea profesională, poate fi vorba despre sfaturile pe care le oferă asociaților și prietenilor. Toți cei născuți în acestă zi știu că o bună cârmuire financiară a corăbiei lor poate aduce multe beneficii și de aceea tind să fie pricepuți nu numai la câștigarea de bani, ci și la reușirea de achiziții bune și de investiții inteligente (mai ales atunci când este vorba despre frumusețea propriei lor locuințe, pe care adesea o prețuiesc mai mult decât orice).

Când lucrurile merg prost, au mare încredere în capacitatea lor de a repara sau vindeca. Pentru mulți, vindecarea poate să însemne orice, de la concilierea unor dispute până la ajutorul real acordat unei persoane iubite pentru a se însănătoși, folosind mijloace ce se întind de la rugăciuni la artele tradiționale și masaje. În această privință este bine să nu exagereze și să ajungă să creadă că puterile le sunt mai mari decât în realitate, ceea ce poate avea consecințe periculoase nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru cei apropiați.

Dovedesc de obicei o judecată sănătoasă, dar trebuie totodară să evite excesul de încredere în sine sau chiar orbirea în privința capacității de a recunoaște adevărul unei situații date. Întrevarea crucial este dacă sunt capabili să admită că au făcut erori, iar după aceea să-și corijeze metodele și punctele de vedere. Cei care pot să învețe din propriile lor erori (în general foarte mari), și să ia totul de la început, vor prograsa enorm. Cei ce nu pot acest lucru sunt destinați să întâlnească dificultăți repetate majoritatea cauzate în mod inconștient de ei înșiși, dar vor rămâne la fel de convinși ca întotdeauna de corectitudinea judecății lor.

Într-o bună zi, chiar și ei vor fi nevoiți să admită că au trăit o existență falsă, o iluzie.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu