ZIUA DE NAȘTERE 23 MARTIE

23 martie – ziua curiozităţii

Persoanele născute pe data de 23 martie par să fie curioase în orice privinţă, însă investigaţiile lor se reduc de obicei la evenimentele mai esenţiale, gândurile, sentimentele şi ideile legate de existenţă. Chestiunile de viaţă şi de moarte, tinereţe şi bătrâneţe şi sentimentele umane primare prezintă cel mai mare interes pentru ei. Abordarea vieţii este în special ştiinţifică. Nativii pot deveni oameni de ştiinţă, fac săpături în mod constant şi testează tot ceea ce intră în contact cu ei.

Nativii zilei de 23 martie nu vor accepta nici un concept sau idee până ce nu a fost deja testat. De asemenea, nu îi vor sfătui pe ceilalţi dacă le vor lipsi faptele concrete pentru a face o sugestie extrem de elevată. Ei înşişi fac determinări legate de viaţă bazate pe propriile observaţii. În consecinţă, sunt greu de păcălit pentru că, procesul de luare a deciziei se bazează pe o experienţă temeinică. Pe de ăla parte, percepţiile lor acumulate din asemenea experienţe au tendinţa de a fi foarte preţuite şi abandonate involuntar. Cei născuţi în această zi pot fi încăpăţânaţi în măsura în care ei nu vor dori să renunţe la o teroie indiferent câte dovezi sunt prezentate împotriva acesteia. Odată ce s-a dovedit că un anumit lucru este adevărat, ei au tendinţa să se agaţe de acesta.

Persoanele născute pe data de 23 martie sunt extrem de adaptabile şi pot fi prieteni cu persoane din cele mai variate clase sociale. Ei nu se tem să-şi asume riscuri, dar trebuie să se ferească de atracţia jocurilor de noroc, indiferent de mediul în care le practică. Nativii zilei de 23 martie au impulsuri fizice extrem de puternice care trebuie exprimate, chiar dacă din când în când implică şi pericolul. Deşi de obicei sunt adepţii domeniilor mult mai tradiţionale, nativii pot manifesta atracţie pentru situaţiile sau persoanele ciudate pe care le întâlnesc în drumul lor. Acest lucru este pur şi simplu o proiecţie a propriei lor naturi extrem de neobişnuite ce rămâne adesea nedezvăluită lumii.

Nativii acestei zile manifestă în general interes şi dragoste faţă de copii. Acest lucru nu înseamnă însă că ei sunt copilăroşi, fantezisi sau jucăuşi. Apropierea lor de copii este elementară, ştiinţifică şi mai puţin subiectivă sau sentimentală.

În ciuda tuturor domeniilor de investigare, fiinţa umană rămâne principala preocupare a nativilor zilei de 23 martie, în special când este implicată dezvoltarea acesteia. Din nou, acest interes este în primul rând ştiinţific şi nu o căutare a căldurii şi comfortului. Astfel, cei născuţi astăzi se ocupă cu investigarea nevoilor celorlalţi, însă rămân pe deplin egoişti în vieţile lor personale. De asemenea, pot fi confundaţi cu nişte personalităţi sociabile deşi ei sunt doar curioşi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu