ZIUA DE NAȘTERE 22 MARTIE

22 martie – ziua curentului direct

Nativii zilei de 22 martie au simţul infaibilitatii şi refuză să fie respinşi. Ei nu simt nevoia de a-şi susţine cu tărie mesajul, făcând uz de un ton de superioritate. Din contră, sunt adesea indivizi tăcuţi, siguri pe ei care detestă autoinaltarea. Cei născuţi în această zi pot avea un mare succes în afaceri şi în relaţii financiare, făcându-şi drum cu grijă prin jungla concurenţială de mari proporţii. Ei nu sunt abătuţi cu uşurinţă de la drumul lor spre succes. Desigur, anumiţi nativi ai zilei de 22 martie se concentrează asupra obiectivelor mai modeste – să îşi întemeieze o viaţă de familie fericită, să se bucure de timpul liber sau să practice un hobby. Indiferent despre ce este vorba, nativii vor realiza obiectivul pe care şi l-au propus.

Cei născuţi în această zi sunt exact ceea ce apar a fi şi îi deranjează atunci când cineva încearcă să privească dincolo de exteriorul lor. Nu suporta făţărnicia celorlalţi şi uneori riscă să confunde diplomaţia cu duplicitatea.

Mulţi dintre cei născuţi pe data de 22 martie au în mintea lor o imagine idealizată pe care vor încerca să o imite. Ei nu aspiră la un eroism teribil de dramatic, ci mai degrabă la o imagine liniştită şi protectoare, prin intermediul căreia câştiga respectul şi chiar veneraţia familiei, prietenilor şi asociaţilor. Într-adevăr, cei născuţi în această zi au adesea reputaţia de a fi extrem de responsabili.

Odată ce nativii zilei de 22 martie şi-au descoperit adevărata chemare (în general în jurul vârstei de douăzeci şi cinci de ani), ei vor continua să meargă pe acest drum tot restul vieţii. Rareori se vor schimba pe neaşteptate şi vor devia de la drumul ales.

Nativii zilei de 22 martie îşi vor găsi împlinirea în carieră dacă vor fi capabili să privească produsele sau serviciile lor în mod critic. Dacă nu sunt capabili să facă astfel, ei vor fi în mod repetat frutrați şi loviţi, confuzi de inabilitatea lor de a avea succes. În plus, trebuie să-şi controleze entuziasmul pentru că pot fi mult prea copleşiţi sau depăşiţi. În plus, nativii zilei de 22 martie ar trebui să fie sensibili la orice tendinţe spre despotism sau comportament tiranic.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu