Home > MARTIE > Ziua de naștere 22 martie

Ziua de naștere 22 martie

22 martie – ziua curentului direct

Nativii zilei de 22 martie au simţul infaibilitatii şi refuză să fie respinşi. Ei nu simt nevoia de a-şi susţine cu tărie mesajul, făcând uz de un ton de superioritate. Din contră, sunt adesea indivizi tăcuţi, siguri pe ei care detestă autoinaltarea. Cei născuţi în această zi pot avea un mare succes în afaceri şi în relaţii financiare, făcându-şi drum cu grijă prin jungla concurenţială de mari proporţii. Ei nu sunt abătuţi cu uşurinţă de la drumul lor spre succes. Desigur, anumiţi nativi ai zilei de 22 martie se concentrează asupra obiectivelor mai modeste – să îşi întemeieze o viaţă de familie fericită, să se bucure de timpul liber sau să practice un hobby. Indiferent despre ce este vorba, nativii vor realiza obiectivul pe care şi l-au propus.

Cei născuţi în această zi sunt exact ceea ce apar a fi şi îi deranjează atunci când cineva încearcă să privească dincolo de exteriorul lor. Nu suporta făţărnicia celorlalţi şi uneori riscă să confunde diplomaţia cu duplicitatea.

Mulţi dintre cei născuţi pe data de 22 martie au în mintea lor o imagine idealizată pe care vor încerca să o imite. Ei nu aspiră la un eroism teribil de dramatic, ci mai degrabă la o imagine liniştită şi protectoare, prin intermediul căreia câştiga respectul şi chiar veneraţia familiei, prietenilor şi asociaţilor. Într-adevăr, cei născuţi în această zi au adesea reputaţia de a fi extrem de responsabili.

Odată ce nativii zilei de 22 martie şi-au descoperit adevărata chemare (în general în jurul vârstei de douăzeci şi cinci de ani), ei vor continua să meargă pe acest drum tot restul vieţii. Rareori se vor schimba pe neaşteptate şi vor devia de la drumul ales.

Nativii zilei de 22 martie îşi vor găsi împlinirea în carieră dacă vor fi capabili să privească produsele sau serviciile lor în mod critic. Dacă nu sunt capabili să facă astfel, ei vor fi în mod repetat frutrați şi loviţi, confuzi de inabilitatea lor de a avea succes. În plus, trebuie să-şi controleze entuziasmul pentru că pot fi mult prea copleşiţi sau depăşiţi. În plus, nativii zilei de 22 martie ar trebui să fie sensibili la orice tendinţe spre despotism sau comportament tiranic.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Ai răbdare cu cei ce nu sunt la fel de bine orientaţi. Continuă să avansezi încet, dar sigur, muncind din greu, dar în acelaşi timp lăsând lucrurile să vină de la sine uneori. Cultivă diplomaţia şi permite-le celorlalţi ceva mai mult.

PUNCTE FORTE

Entuziast

Bine orientat

Dinamic

PUNCTE SLABE

Arogant

Inconştient din punct de vedere emoţional

Nepăsător

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply