Ziua de naştere 24 ianuarie

24 ianuarie – ziua icoanei îndepărtate

 Persoanele născute pe data de 24 ianuarie pot fi foarte admirate de către cei din jur. Ei exercită o atracţie irezistibilă asupra celorlalţi. Acest lucru poate deveni uneori supărător. Datorită faptului că ceilalţi îşi proiectează asupra lor propriile dorinţe, nativii au de dus o povară foarte grea pe umeri.

Atât pentru “fani” cât şi pentru familie, prieteni şi asociaţi, nativii trebuie să fie asemeni unor icoane – întruchiparea perfectă a ceea ce şi-ar dori aceştia să fie. Nu este deloc surprinzător faptul că ceilalţi pot fi geloşi pe nativi sau se vor simţi inferiori acestora.

Este normal că nativii să fie încrezuţi şi cu nasul pe sus din moment ce sunt puşi pe un piedestal încă din adolescenţă. Ei pot adopta o atitudine distantă pentru a se apăra şi pentru a-şi păstra intimitatea. Datorită faptului că au îndoieli asupra propriei perfecţiuni, nativii nu doresc să fie examinaţi îndeaproape de către cei din jur pentru a nu le fi descoperite eventualele defecte. Oricum, atât timp cât răspund dorinţelor şi aşteptărilor celor din jur, nativii reuşesc să-şi menţină poziţia pe piedestal. Pericolul este acela că nativii pot pierde în totalitate legătură cu propriile dorinţe şi aşteptări.

La un moment dat, nativii zilei de 24 ianuarie trebuie să aibă curajul să fie ei înşişi şi să năruiască orice imagine falsă despre ei înşişi. Pot realiza acest lucru dacă sunt mai transparenţi, mai vulnerabili, dacă le permit celorlalţi să pătrundă în sufletul şi în mintea lor. Nativii trebuie să fie mai puţin distanţi, să împartă atât momentele de bucurie cât şi cele de necaz cu ceilalţi. Ei vor reuşi să fie ei înşişi dacă vor coborî de pe piedestal şi se vor alătura celor din jur. Până când vor face acest gest, nativii vor continua să fie trataţi asemeni unor fiinţe supranaturale, fapt care oferă egoului lor satisfacţii măreţe, dar deşarte.

În momentul în care nativii realizează că admiraţia celorlalţi nu le aduce nimic bun, ei vor face primul pas spre o schimbare pozitivă. În procesul de transformare, este esenţial pentru nativi să renunţe la anumite activităţi şi persoane. Când vor ajunge la această etapă, nativii vor fi liberi să strălucească încă o dată, dar de data aceasta lumina va veni din interiorul lor, fără a reflecta aşteptările celor din jur.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu