ZIUA DE NAȘTERE 24 SEPTEMBRIE

Ziua de naștere 24 septembrie – ziua hoinarului

Cei născuţi în această zi sunt hoinări prin natura lor. Le place în mod deosebit să călătorească sau sunt atraşi, într-un fel sau altul, de tot ceea ce ţine de călătorii. De cele mai multe ori, această înclinaţie spre călătorii şi hoinăreala îşi face simţită prezenţa la modul propriu. De asemenea, poate fi o metaforă pentru căutarea unor noi aventuri spirituale şi emoţionale. Cititul, gândirea, visarea, calatoritul- acestea sunt tipurile de activităţi pe care le agreează nativii. Le va plăcea să facă toate aceste lucruri indiferent dacă sunt hoinari la propriu sau la figurat.

Unii dintre nativii zilei de 24 septembrie călătoresc mult în tinereţe. Mai târziu, se dedica unei existenţe care s-ar putea să pară liniştită. În schimb, unii nativi sunt atinşi de microbul călătoriilor în perioada de mijloc a vieţii. Aceştia sunt capabili să renunţe la tot pentru a putea răspunde chemării. Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile nu ajung niciodată să se stabilească cu adevărat într-un loc. Vor trece chiar şi peste locul despre care au spus că reprezintă tot ceea ce îşi doresc. Vor pleca în căutarea unui nou proiect, loc sau anturaj. De fiecare dată vor spune că acela va fi ultimul obiectiv pe care trebuie să îl atingă. Indivizii mai conştienţi de caracterul lor ajung la un moment dat la concluzia că nu există pentru ei ceva care să dureze permanent. Vor realiza faptul că hoinărelile şi căutările lor vor mai dura o mare perioadă de timp.

Unii dintre nativi s-ar putea să ajungă să fie fericiţi. Ei vor face un compromis cu ei înşişi stabilizandu-se permanent într-un anume loc, dar, cu siguranţă, vor face mici călătorii de câte ori se va ivi ocazia. Chiar dacă sunt obligaţi să stea într-un anume loc, cei născuţi în această zi vor găsi o posibilitate să evadeze. Vor face acest lucru prin lectură, cu ajutorul filmelor şi televizorului. Astfel, vor avea o extraordinară viaţă fantastică.

Pentru persoanele născute pe data de 24 septembrie va fi destul de dificil să aibă o viaţă de familie sau o relaţie care să îi mulţumească. Nu sunt oameni cu care să te înţelegi sau pe care să îi mulţumeşti uşor. Cer foarte mult de la cei lângă care trăiesc şi chiar de la ei înşişi. Partenerii trebuie să fie înţelegători cu ei şi cu nevoia lor de schimbare şi diversitate. Vor face deseori apropouri şi remarci de tot felul, dar mai ales de natură sexuală. Din acest punct de vedere, nativii s-ar putea să caute forme neobişnuite de exprimare sexuală. Dacă nu vor face acest lucru în viaţa lor obişnuită, îl vor face măcar prin lectura şi prin imaginaţie. Într-adevăr, cei născuţi în această zi manifesta un interes destul de scăzut atunci când este vorba de activităţi cotidiene şi de oameni obişnuiţi. În mod evident, nativii acestei zile au o mare nevoie de stabilitate. Trebuie să fie atenţi la stimulii emoţionali şi mentali prea puternici

Aceştia s-ar putea să le dărâme şi puţină stabilitate pe care o au. Aceşti nativi au minţile atât de active şi gusturile atât de neobişnuite încât întâmpina reale probleme în abordarea oricărui aspect al vieţii normale. Unii dintre ei s-ar putea chiar să fie visători care trăiesc cu capul în nori. Alţi nativi s-ar putea să obţină rezultate surprinzătoare în domeniile tehnice. De cele mai multe ori sunt întâlniţi indivizi care au ambele caracteristici. Unii cred că nativii sunt oameni ciudaţi prin excelenţă. Cu toate acestea sunt prieteni demni de încredere şi pe care te poţi baza. Sunt persoane foarte sufletiste. De asemenea, sunt genul de persoane care folosesc simţul umorului pentru a trece peste aproape orice situaţie. Se amuză ei şi îi amuză şi pe ceilalţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu