ZIUA DE NAȘTERE 25 SEPTEMBRIE

Ziua de naștere 25 septembrie – ziua satiricului simbolic

Persoanele născute pe data de 25 septembrie au o relaţie destul de curioasă cu societatea în care trăiesc. Pe de o parte, sunt dependenţi de ea pentru că au nevoie de susţinere în drumul spre succes. Din alt punct de vedere, sunt foarte critici şi capabili de multe ironii atunci când se confruntă cu eventualele disfuncţionalităţi ale societăţii. Prin această atitudine s-ar putea chiar să arate felul în care ar putea fi îmbunătăţit mediul în care trăiesc. Aparentul lor negativism ar putea avea rezultate pozitive.

Este destul de ciudat faptul că atunci când sunt întâlniţi în afara sferei lor de acţiune, nativii sunt consideraţi simbolul locului din care provin. Oricum, s-ar părea că nimeni nu poate fi mai critic şi mai conştient de valorile cartierului, oraşului, zonei sau statului în care trăiesc decât nativii. Aşadar, relaţia lor cu locul de origine este un tip interesant de simbioză. Această relaţie poate fi considerată uneori avantajoasă, alteori dezavantajoasă pentru ambele părţi.

Nativii zilei de 25 septembrie pot fi de asemenea buni reprezentanţi ai familiei sau cercului social din care fac parte. În plus, este posibil ca ei să întruchipeze aspiraţiile şi valorile colegilor şi perechilor lor, dar cu siguranţă îşi vor păstra mândria în orice situaţie datorită atitudinii lor critice şi întrebătoare.

Cei născuţi în această zi întâmpina greutăţi în a-şi deschide sufletul şi în a-şi exprima emoţiile într-un mod cât mai sincer într-o relaţie. Prima impresie pe care o oferă este aceea de oameni distanţi şi reci, însă în realitate au o nevoie enormă de afecţiune. S-ar putea că motivul pentru care sunt atât de distanţi cu cei din jur să fie lungul şir de suferinţe de care au avut parte. Într-adevăr, o viaţă emoţională retrasă şi\sau faptul că sunt introvertiţi faţă de oricine îi poate caracteriza foarte bine pe cei născuţi în această zi.

Persoanele născute pe data de 25 septembrie au o imaginaţie foarte bogată. Însă, în acelaşi timp, sunt extraordinar de precise şi exacte. Prin natura lor sunt perfecţioniste. Vor face un lucru de nenumărate ori pentru a descoperi greşelile şi pentru a înlătura eventualele puncte slabe. Pretenţiile pe care le au de la cei din jurul lor nu sunt deloc diferite de pretenţiile pe care le au de la ei înşişi. În mod destul de ciudat vor accepta criticile venite din interiorul grupului din care fac parte. Cu toate acestea, nu vor reacţiona bine la criticile aduse la adresa acestui grup din partea unor persoane care nu fac parte din el. De fapt, s-ar putea să devină excesiv de defensivi.

De multe ori, nativii acestei zile sunt capabili să stabilească o relaţie puternică cu societatea, cu grupul social şi\sau cu cariera lor, însă nu vor reuşi să stabilească o relaţie la fel de profundă cu un individ. De multe ori, cei care au o legătură personală sau emoţională cu nativii vor simţi întotdeauna că va exista ceva de care nu vor avea niciodată parte. Din acest punct de vedere, cei născuţi în această zi ar trebui să fie atenţi să nu îşi crească copiii în aşa fel încât să se simtă neglijaţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu