ZIUA DE NAȘTERE 25 AUGUST

Ziua de naștere 25 august – ziua extrovertitului mândru

Persoanele născute pe data de 25 august simt nevoia imperioasă de a se face remarcate, atât în public cât şi în particular. Cei născuţi în această zi sunt capabili să păstreze foarte mult timp un secret doar pentru plăcerea de a-l deconspira mai târziu în public. Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile sunt exibitionisti în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, dacă este necesar, ei pot juca cu uşurinţă rolul unei persoane care ţine foarte mult la intimitatea ei.

În general, nativii zilei de 25 august sunt binecuvântaţi cu minţi active şi cu o inteligenţă remarcabilă. În ciuda acestui fapt, ei sunt foarte preocupaţi de latura fizică, chiar surprinzător de deschişi din punct de vedere emoţional şi sexual. Persoanele născute în această zi nu se tem să îşi exprime dorinţele în cel mai dramatic mod posibil. În special femeile născute pe data de 25 august adoptă această atitudine. Dacă se simt atrase de un bărbat, nu vor ascunde şi nu vor nega niciodată acest lucru. Atât femeile cât şi bărbaţii ştiu cum să îşi folosească atuurile pentru a cuceri pe cineva. Vor face acest lucru cu ajutorul inteligenţei, frumuseţii sau cu ajutorul personalităţii.

Unii dintre cei născuţi în această zi au un complex de inferioritate ascuns. Acest complex apare din cauza unor probleme legate de educaţia intelectuală sau socială de care au avut parte în trecut. Ei vor exagera în privinţa atractivităţii şi puterilor lor pentru a-şi ascunde în acest fel deficitul imaginar din planul intelectual.

De fapt, marea putere a nativilor zilei de 25 august stă în inteligenţa lor. Cu cât realizează mai repede acest lucru, cu atât mai bine. Ar trebui să renunţe la preocupările legate de fizic în favoarea celor legate de intelect. Astfel, vor reuşi să facă o alegere realistă a carierei şi să-şi formeze o impresie mai bună despre ei înşişi. Conflictul dintre partea fizică şi cea psihică este o problemă care îi va preocupa în mod constant pe cei născuţi în această zi. De exemplu, manifestă dorinţa puternică de a fi admiraţi atât pentru atributele fizice cât şi pentru cele intelectuale. Acest tip de admiraţie este foarte greu de câştigat din cauza prejudecăţilor societăţii. Este cunoscut faptul că un om frumos nu este considerat şi deştept şi viceversa.

Persoanele născute pe 25 august sunt capabile să îşi folosească farmecul pentru a atrage admiraţia celorlalţi. Cu toate acestea, nativii ar trebui să aibă mai multă consideraţie faţă de ei înşişi. De asemenea, dacă îşi doresc să evolueze, ei nu ar trebui să mai depindă atât de mult de aprobarea celorlalţi. Dacă nu vor încerca să facă acest lucru, este posibil să aibă parte de poveşti nesfârşite de dragoste, de relaţii instabile şi de tot felul de probleme emoţionale.

Persoanele născute pe 25 august ar trebui să îşi descopere talentele, să le cultive şi să aibă curajul să le folosească. Pentru aceşti nativi, a se îndrăgosti pare a fi ceva autodistructiv. Din acest motiv, ar trebui să înveţe din experienţă şi să nu-şi mai facă iluzii false.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu