ZIUA DE NAȘTERE 26 AUGUST

Ziua de naștere 26 august – ziua partenerului susţinător

Persoanele născute pe data de 26 august îşi asumă foarte rar rolul cel mai important în cadrul unei afaceri sau în cadrul familiei. În general, preferă să lucreze în echipă şi să urmărească împlinirea unui ţel comun. Deseori, mulţi dintre nativii acestei zile sunt legaţi, din punct de vedere emoţional, de un individ mai puternic şi mai influent, de un prieten său coleg care ştie să câştige atenţia. Din acest motiv, cei născuţi în această zi trebuie să se lupte pentru a le fi recunoscute calităţile. Ei îşi cunosc adevărată valoare, dar este mai greu pentru ceilalţi să recunoască acest lucru. Dacă nativii acestei zile se vor mulţumi cu rolul de susţinător sau dacă vor aştepta momentul potrivit pentru a deveni lideri, vor fi foarte fericiţi şi mulţumiţi de ei înşişi. În caz contrar, nativii vor deveni frustraţi şi lipsiţi de productivitate.

În cazul în care lucrează singuri, nativii zilei de 26 august pot părea singuratici şi izolaţi. Este adevărat că unele dintre persoanele născute în această zi sunt dominate de sentimente de autocompătimire. Din această cauză, vor deveni hipersenibili la orice formă de negativism sau de respingere. În orice caz, aceşti oameni singuratici au o voinţă puternică. Ei vor continua să meargă pe drumul pe care l-au ales, indiferent dacă vor avea sau nu ceva de câştigat. Vor merge înainte, se vor lupta şi vor înfrunta greutăţile fără a se plânge.

În general, cei născuţi în această zi sunt părinţi extraordinari. Ei înţeleg foarte bine necesitatea de a ordona şi organiza viaţa copiilor. Nativii care nu au prea multă ambiţie vor fi mai relaxaţi în ceea ce priveşte pretenţiile pe care le au de la copiii lor. Se poate întâmpla că persoanele născute pe 26 august să nu fie talentate sau să nu aibă parte de recunoaşterea meritelor pe plan profesional. În acest caz, trebuie să evite să îşi împovăreze copiii cu visurile lor şi să îi forțeze pe aceştia să le îndeplinească.

Mulţi dintre nativii acestei zile prefera să lucreze în spatele scenei. Uneori, ei vor fi forţa ascunsă ce mobilizează un grup cunoscut. În afara faptului că sunt jucători de echipă, cei născuţi în această zi se bucură atunci când rămân anonimi şi neobservaţi. Persoanele născute pe data de 26 august consideraă că în loc să se lupte pentru a obţine atenţia celorlalţi este mai bine să profite de libertatea de a lucra singuri şi fără a fi întrerupţi de altcineva. Asemenea oameni devotaţi valorează greutatea lor în aur pentru familie sau pentru afacerile în care sunt implicaţi.

Mai devreme sau mai târziu, nativii acestei zile îşi vor schimba modul de a privi lucrurile. Atunci când vor ajunge în jurul vârstei de 50-60 de ani, îşi vor pune în mod frecvent întrebări de genul „Eu ce am de câştigat?” sau „Ce am făcut cu viaţa mea?”. Atunci când vor ajunge în această situaţie vor fi capabili să renunţe la altruismul care îi caracteriza şi se vor orienta spre un drum total diferit. Persoanele născute pe 26 august se vor simţi îndreptăţite să profite de această nouă viziune asupra vieţii şi nu se vor învinovăţi pentru această schimbare radicală a atitudinii. Oricum, pentru cei din jurul lor această schimbare poate fi şocantă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu