ZIUA DE NAȘTERE 27 AUGUST

Ziua de naștere 27 august – ziua idealurilor sociale

Indiferent de statutul pe care îl au, persoanele născute pe 27 august au tendinţa de a se identifica cu omul comun, asuprit şi umilit. Conştientizează îndureraţi că lumea este plină de nedreptăţi. Din această cauză, sunt preocupaţi în mod constant de felul în care ar putea fi îmbunătăţită viaţa de zi cu zi. Idealurile lor în viaţă pot fi lipsite de egoism. Cu toate acestea, nativii sunt foarte interesaţi să câştige admiraţia şi chiar adulaţia celor pe care îi protejează sau îi apară.

Persoanele născute pe data de 27 august au o tipologie destul de variată. Unii dintre nativii zilei sunt intelectuali sau idealişti, oameni care îşi preţuiesc în mod deosebit principiile. Alţii sunt pragmatici, indivizi a căror atenţie este atrasă de evenimentele vieţii cotidiene şi de impactul pe care îl au aceste evenimente. Ambele tipuri de persoane sunt preocupate de nevoile materiale şi spirituale ale omului. De asemenea, ambele tipuri de nativi pot avea aceeaşi mare problemă. Fiind confruntaţi în mod frecvent cu greutăţile vieţii, cei născuţi în această zi se pot simţi frustati sau pot deveni negativişti.

Mulţi dintre cei născuţi în această zi consideră că sunt indispensabili pentru familia sau pentru grupul social din care fac parte. De asemenea, ei cred că ştiu ce este cel mai bine pentru cei din jurul lor. Într-adevăr, nativii nu pot suporta ideea că lucrurile pot merge bine fără intervenţia lor. Cei mai evoluaţi dintre indivizii născuţi în această zi îşi vor dezvolta treptat capacitatea de a dărui necondiţionat. Aceştia vor cere foarte puţin în schimbul ajutorului lor.

Persoanele născute pe data de 27 august sunt atât de legate de viaţă în societate încât vor avea rareori succes dacă vor încerca să îşi clădească o carieră izolată, să aibă multă putere şi să acumuleze o mare avere. De obicei, puterea excesivă îi conduce pe cei născuţi în această zi la căderi nervoase şi la zădărnicirea planurilor. Este important pentru nativii acestei zile să realizeze că viaţa lor este în strânsă legătură cu cea a semenilor lor. Cu cât vor realiza acest lucru mai curând, cu atât mai repede vor reuşi să îşi valorifice talentele sociale.

Există unii nativi care sunt confruntaţi încă din tinereţe cu realităţile dure ale vieţii. Aceştia îşi vor suprima treptat sau chiar îşi vor elimina latura idealistă. Într-adevăr, nimeni nu va putea spune despre aceste persoane că sunt idealiste. O asemenea persoană nu îşi va face niciodată iluzii despre bunătatea oamenilor. Opinia despre oameni va fi destul de cinică. Cei născuţi în această zi consideră că fiecare om ar trebui să îşi poarte singur de grijă. Cu toate acestea, ei vor contribui la îmbunătăţirea vieţii celor din jur.

Persoanele născute în această zi promit foarte mult din punct de vedere al evoluţiei spiritulale şi al maturizării. În aceeaşi măsură, însă, nativii pot cădea în ispita tentaţiilor egoiste. Alegerea drumului corect depinde numai de ei. Nativii acestei zile sunt predispuşi la depresii şi negativism. Ei se vor autointitula realişti, dar de fapt sunt doar pesimişti. Ei îşi vor oferi foarte uşor ajutorul atunci când familia sau prietenii vor avea nevoie de el. Cei născuţi pe data de 27 august ar trebui să devină conştienţi de propriul potenţial şi să-l pună cât mai repede în valoare. Cea mai bună metodă de a-şi valorifica calităţile este să lucreze într-un grup social sau într-o instituţie care se ocupă cu îmbunătăţirea societăţii.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu