ZIUA DE NAȘTERE 28 AUGUST

Ziua de naștere 28 august – ziua limbajului

Persoanele născute pe 28 august sunt experte în utilizarea limbajului şi a tehnicii. În mod normal, cuvântul „limbaj” se referă la folosirea cuvintelor scrise sau vorbite. Într-adevăr, nativii sunt foarte pricepuţi în această privinţă. Totuşi, folosind acest cuvânt într-un sens mai larg, ne putem referi la limbajul meseriei, la existenţa unei anumite uşurinţe de a folosi o anumită tehnică. În mod frecvent, nativii care nu vorbesc prea mult stăpânesc foarte bine datele tehnice ale meseriei pe care o au. Ei sunt preocupaţi de ceea ce fac până la cel mai mic detaliu. În plus, cei născuţi în această zi sunt foarte convingători. Ei ştiu cum să îi facă pe cei din jurul lor să se gândească la un anume lucru, să îl admire şi poate chiar să fie de acord cu el.

Nativii zilei de 28 august sunt foarte buni negociatori. Pe lângă faptul că sunt adepţii discuţiilor, ei ştiu cum să manipuleze anumite concepte. Argumentele lor pot fi comparate cu un sistem invulnerabil şi, din această cauză, pot fi foarte greu combătute. De obicei, cei născuţi în această zi evita pe cât posibil folosirea unui limbaj elevat sau prea tehnic. Cei născuţi în această zi consideră că aptitudinile tehnice sunt nefolositoare dacă nu sunt puse în slujba unei idei sau a unui plan pe care ei îl consideră interesant. Aşadar, nativii îşi propun să îşi folosească talentele retorice pentru a-şi face cunoscute ideile şi pentru a-i convinge pe cei din jur de calitatea acestor idei.

Persoanele născute pe data de 28 august pot fi foarte convingătoare. Ele îi vor cuceri pe ceilalţi cu ajutorul unor idei şi cunoştinţe vaste şi foarte sigure. De asemenea, nativii pot retrage ceea ce au spus cu ajutorul unor argumente solide. De cele mai multe ori, cei născuţi în această zi sunt atât de convinşi că ceea ce spun şi gândesc ei este cel mai bine, încât neglijează nevoile şi dorinţele auditoriului. Astfel, familia, prietenii şi publicul s-ar putea să fie de acord cu ceea ce spun nativii. Însă, vor face acest lucru doar în momentul discuţiei pentru că ştiu că, mai târziu, nativii s-ar putea să îşi schimbe părerea sau chiar să uite ceea ce au spus.

Există persoane născute pe data de 28 august care nu sunt conştiente de puterea lor intelectuală. Acest lucru se datorează alegerii premature sau greşite a carierei. Cu ajutorul studiului şi lecturii, nativii ar putea să îşi pună în valoare talentul legat de folosirea limbajului şi a ideilor. Mulţi dintre cei născuţi în această zi au o atracţie deosebită pentru limbile străine.

Nativii acestei zile au un succes deosebit în calitate de consilieri, preoţi, asistenţi sociali, politicieni şi în alte meserii asemănătoare cu acestea. În această situaţie, este normal că familia şi prietenii să le ceară sfaturi. Pentru persoanele născute pe 28 august, responsabilităţile sociale şi familiale sunt foarte importante. Din această cauză, ar trebui să fie foarte atenţi atunci când oferă sfaturi pentru că acestea ar putea influenţa vieţile celorlalţi. Pe de cealaltă parte, cei născuţi în această zi pot fi indivizi lipsiţi de scrupule. Vor fi foarte pricepuţi atunci când va trebui să mintă, să înşele sau să se prefacă. Deci, pot fi foarte convingători şi în mod distructiv.

Este important ca nativii zilei de 28 august să aplice şi ei sfaturile pe care le oferă altora. Ei trebuie să fie atenţi să nu devină puritani. Nu trebuie să condamne orice fel de distracţie şi plăcere din cauza unui sistem de valori rigid şi intolerant. Persoanele născute în această zi ar trebui să înveţe să fie mai flexibile şi mai receptive la sentimentele celorlalţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu