Ziua de naștere 29 august

Ziua de naștere 29 august – ziua activităţii organizate

Persoanele născute pe data de 29 august urăsc haosul şi dezordinea mai mult decât orice. Ele vor căuta ca tot ceea ce fac să fie clar şi foarte bine structurat. Acest lucru nu înseamnă în nici un caz că aceste persoane sunt rigide sau plictisitoare. Dimpotrivă, nativii sunt foarte atraşi de acţiune. Sunt animaţi de o puternică energie pe care o folosesc într-un mod organizat şi ordonat.

Nativii zilei de 29 august improvizează cu uşurinţă şi găsesc soluţii noi şi inspirate pentru rezolvarea problemelor. Ei gândesc şi acţionează pozitiv. Întotdeauna, nativii vor căuta soluţia cea mai eficientă, cea mai elegantă şi cea mai potrivită.

Nativii acestei zile nu îşi stăpânesc foarte bine sentimentele. Sunt persoane emoţionale, care rareori îşi pot păstra ordine în viaţă sentimentală. Vor încerca în mod constant să îşi separe viaţa publică (care este de cele mai multe ori plină de succes) de viaţă intimă (care este deseori plină de evenimente nedorite). Cu toate acestea, vor pierde în mod inevitabil controlul asupra sentimentelor. Dacă ajung în această situaţie, nativii vor avea parte de tot felul de necazuri. S-ar putea spune că persoanele născute pe 29 august ar trebui să se concentreze asupra muncii şi să renunţe la viaţa privată. Totuşi, nativii simt nevoia imperioasă de a primi afecţiune din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor. Nefiind persoane prea sociabile, cei născuţi în această zi ar trebui să încerce să îşi exprime dragostea faţă de cei dragi într-un mod mai intim. La un moment dat, în viaţa lor va apărea un conflict. Nativii vor fi prinşi între munca lor şi nevoia de a se împlini în plan personal.

Cei care sunt căsătoriţi cu o persoană născută pe data de 29 august pot avea probleme sau se vor simţi singuri şi neglijaţi. Cei care încearcă să îi impresioneze pe plan emoţional pe nativi pot întâmpina multe greutăţi. Persoanele născute pe data de 29 august sunt foarte preocupate de latura fizică a vieţii. Pentru ele este foarte importantă viaţa sexuală şi orice altă formă fizică de expresie. Datorită mobilităţii emotive sunt parteneri foarte interesanţi. Din păcate nu sunt demni de încredere.

Uneori, unele persoane născute pe 29 august nu fac faţă foarte bine dificultăţilor vieţii. Aceşti nativi sunt predispuşi să caute refugiul în alcool sau în droguri. Alţi nativi ai acestei zile se refugiază în hobby-uri bizare şi fanteziste. De asemenea, se pot alătura unor oameni ciudaţi pentru că astfel să îşi poată elibera frustrările. Prinşi la mijloc între dorinţele manifestate pe plan social şi cele din plan personal, nativii zilei de 29 august vor alege să meargă pe un al treilea drum. Aceasta a treia soluţie va ajunge să joace un rol foarte important în viaţa lor. În cele din urmă, calea aleasă îi va conduce spre tragedie şi dezastru. Este posibil ca, într-un final, nativii să reuşească să împace cele două laturi ale vieţii. Dacă vor reuşi să îşi satisfacă dorinţele intime, dar şi pe cele publice într-un mod creativ, cei născuţi în această zi vor fi oameni fericiţi şi plini de succes. În cazul lor, improvizaţia şi adaptabilitatea sunt cheile reuşitei.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 29 august”

Lasă un comentariu