Ziua de naștere 30 august

Ziua de naștere 30 august – ziua hotărârii

Persoanele născute pe 30 august sunt foarte puternice şi ştiu să-şi folosească punctele forte. Sunt foarte pricepute în mânuirea banilor şi le place să lucreze în domenii legate de finanţe. Sunt extrem de mândre de rezultatele pe care le obţin atunci când se ocupă de managementul fondurilor personale, ale familiei sau ale companiei. Indiferent de domeniul în care activează, nativii vor căuta să obţină rezultate concrete prin munca lor. Ei prefera să nu se aventureze în domeniile speculative sau nerealiste. În general, căminul unei persoane născute pe 30 august este confortabil şi atent organizat astfe încât să satisfacă cât mai multe necesităţi şi dorinţe materiale.

Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile au foarte mare încredere în puterea lor de a înfrunta aproape orice situaţie, dar uneori exagerează în această privinţă. Persoanele născute pe data de 30 august îi impresionează pe cei din jurul lor prin stabilitatea de care dau dovadă. Din această cauză, mulţi oameni vor deveni dependenţi de ei, ceea ce se dovedeşte apăsător. Chiar dacă sunt capabili să îşi asume mari responsabilităţi, nativii acestei zile au şi ei o limită. Simt nevoia de a se detaşa de cei care sunt dependenţi de ei, însă se vor simţi vinovaţi atunci când vor face acest lucru. Aşadar, deşi cei născuţi în această zi se simt flataţi de faptul că multe persoane depind de ei, în cele din urmă vor sfârşi prin a regreta că au încurajat acest lucru. Dacă nativii zilei de 30 august reuşesc să realizeze care este modul optim de a acţiona şi implicaţiile pe care le au faptele lor, vor face un pas important în evoluţia personală.

Marea încredere şi consideraţie pe care o au nativii faţă de ei înşişi nu are un impact pozitiv asupra copiilor şi colegilor. Cei care trăiesc alături de un nativ al acestei zile se vor simţi aproape tot timpul în inferioritate. Acest lucru se va întâmpla mai ales în plan material. Existenţa unui părinte născut în această zi se poate dovedi sufocantă pentru copii. În principal datorită atitudinii organizatorice pe care o au aceşti părinţi, copiii pot deveni foarte nehotărâţi. Nativii acestei zile ar trebui să le atribuie copiilor lor responsabilităţi fără a exagera. Cei născuţi în această zi ar trebui să îi înveţe pe copii şi pe prieteni cum să-şi folosească aptitudinile, cum să le îmbunătăţească şi cum să aibă încredere în propriile forțe. Deseori, persoanele născute pe data de 30 august îşi doresc să impună reguli stricte în ceea ce priveşte propria casă şi organizarea ei. Ele ar trebui să lupte împotriva tendinţei de a fi prea autoritari, inflexibili, intoleranţi şi nedrepţi.

Din când în când, persoanele născute pe data de 30 august pot fi acuzate că sunt prea preocupate de partea materială a lucrurilor. Nativii nu simt nevoia de a deţine ceva, de a fi proprietari. De fapt, ei caută să îşi facă ordine în gândire şi să îşi organizeze modul de lucru. Chiar şi nativii care nu sunt preocupaţi de partea materială a lucrurilor se dovedesc a fi foarte buni organizatori. Vor şti cum să direcţioneze aproape orice activitate, începând cu treburile casnice şi terminând cu proiectele de amploare. Aceşti indivizi pragmatici sunt persoanele potrivite atunci când se urmăreşte realizarea efectivă a unor idealuri.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu