Ziua de naștere 31 august

Ziua de naștere 31 august – ziua apariţiei publice

Persoanele născute pe 31 august sunt preocupate să fie în atenţia publică sau să îi ajute pe alţii să îşi găsească rolul în societate. Aceşti nativi sunt genul de persoane preocupate de problemele altora, fără a avea legătură directă cu aceste probleme. Sunt atraşi în mod inevitabil de problemele cotidiene şi sunt preocupaţi să îi susţină pe ceilalţi, chiar dacă o fac în mod tacit. Unii dintre nativi consideră că este amuzant, chiar distractiv să fie prezenţi atunci când se întâmplă ceva. Cei mai serioşi dintre nativii zilei sunt preocupaţi de felul în care pot îmbunătăţi soarta celor din jurul lor (mai ales atunci când este vorba de copii). Tipul mai amuzant va face orice pentru a ridica moralul familiei şi prietenilor. Cei mai serioşi vor fi interesaţi în mod deosebit de felul în care îi pot educa pe ceilalţi. Vor face acest lucru prin exemplu propriu, promovându-şi în mod activ principiile şi cunoştinţele. Indiferent de felul în care se exprimă pe plan social, nativii lucrează deseori în folosul semenilor lor. Vor încerca să îmbunătăţească starea generală a lucrurilor prin eforturi proprii.

În general, persoanele născute pe data de 31 august ştiu cum să îi sensibilizeze pe cei din jurul lor în legătură cu un anumit subiect. Din punct de vedere psihologic, sunt capabili să înţeleagă, să influenţeze gândurile şi stările de spirit ale celorlalţi şi poate chiar să convingă în legătură cu un anumit lucru. Nativii au parte de reuşită în această privinţă indiferent dacă sunt părinţi, profesori, actori sau şefi. Oricum, la un moment dat, cei născuţi în această zi ar trebui să se întrebe dacă nu au devenit dependenţi de atenţia primită. Dacă au atins acest punct, vor avea parte de cele mai multe ori de o criză de personalitate. Această criză va avea loc în jurul vârstei de 42 de ani. După acest moment dificil, este posibil ca nativii acestei zile să devină mai interesaţi de evoluţia propriei personalităţi. Se vor orienta mai mult spre ei înşişi şi vor renunţa la o parte din preocupările sociale.

Nativii zilei de 31 august au un aer foarte atrăgător şi din această cauză sunt plăcuţi de marea majoritate a oamenilor. Au un farmec puternic care îi atrage în mod invariabil pe cei din jur. Deşi se comportă foarte bine ca membri ai unei echipe, nativii au tendinţa de a deveni lideri. O asemenea poziţie de conducere se potriveşte foarte bine cu talentul oraganizatoric al nativilor şi cu uşurinţă lor de a lua decizii. Pe de altă parte, această poziţie importantă se poate dovedi stresantă pentru cei născuţi în această zi. În general, ei manifestă aversiune faţă de tot ceea ce este ostentativ.

Atunci când se confruntă cu oameni pretenţioşi şi ipocriţi, persoanele născute pe data de 31 august sunt foarte critice. Remarcile şi comentariile pe care le fac sunt pline de ironie şi chiar de răutate. În mod sigur, cuvintele lor îşi vor atinge ţinta. Cei născuţi în această zi ar trebui să înveţe să aibă mai mult tact şi să folosească un vocabular mai puţin dur.

În general, nativii zilei de 31 august nu întâmpină greutăţi atunci când este vorba de alegerea drumului în viaţă. Principala lor atenţie vă fi îndreptată atât spre îndeplinirea responsabilităţilor publice cât şi spre satisfacerea propriilor nevoi şi dorinţe. Nativii vor avea nevoie de un refugiu pentru a se menţine psihic. Acest refugiu poate fi reprezentat de un loc mai retras, de un hobby sau de un rol pe care nativii îl vor juca în secret. Într-adevăr, lupta pentru a se împărţi între chestiunile pubilce şi cele private poate ocaziona aranjamente interesante în viaţa nativilor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu