Ziua de naştere 1 iulie

Ziua de naștere 1 iulie – ziua emancipării

Nativii zilei de 1 iulie tind să fie extrem de sensibili, capabili şi adaptabili, dar şi deschişi din punct de vedere emoţional. Deşi mulţi dintre cei născuţi astăzi suferă destul de mult şi sunt predispuşi în special la suferinţă emoţională, în cele mai multe cazuri ei vor câştiga bătălia împotriva dominarii, nedreptăţii sau opresiunii de orice fel.

Femeile născute pe 1 iulie resimt cel mai puternic acest conflict. Este vorba de conflictul dintre profesia lor şi rolul de mama sau cerinţele unei cariere versus întreţinerea unei case. Bărbaţii născuţi pe 1 iulie au o sensibilitate neobişnuită în privinţa femeilor în general, dar şi pentru propria lor parteneră.

Nativii zilei de 1 iulie de ambele sexe sunt adesea cei mai aprigi duşmani ai lor înşişi. Depresia lor poate fi constantă şi se poate manifesta de-a lungul întregii vieţi. Grijile provocate de inferioritatea de la locul de muncă sau de eşecul în familie îi pot face să se simtă îngrozitor chiar şi atunci când au succes. Cei născuţi astăzi afişează sentimente ambivalente faţă de indivizii şi grupurile sociale cu care au legături strânse, dar şi faţă de ei înşişi. Nativii zilei de 1 iulie demonstrează că nu sunt genul de persoane pe care să le urmezi orbeşte. Indiferent cât de implicaţi sunt într-o problemă pe care o au de rezolvat, într-o cauză sau ideologie, ei rămân destul de flexibili pentru a accepta un alt punct de vedere sau o altă modalitate de a acţiona. Cei născuţi astăzi cauta profunzimea şi vor ezita să dea răspunsuri simpliste şi să exprime gânduri superficiale.

Nativii zilei de 1 iulie sunt într-adevăr foarte profunzi. Ei reprezintă personalităţi complexe care nu-şi exterioreaza sentimentele în faţa oricui. Pe de altă parte, au o latură destul de evoluată care, în general, se manifestă prin servicii şi contribuţii altruiste către societate. Nativii zilei de 1 iulie vor prefera să dea în loc să primească. Datorită tendinţelor lor empatice şi receptive, ei sunt adesea percepuţi ca nişte prieteni înţelegători şi săritori. În cazul în care sunt tulburaţi, ei nu vor fi capabili să ofere ajutor nimănui.

Cei născuţi astăzi au modalitatea lor proprie, specială de auto-tortură emoţională. Se pare că trebuie să îşi identifice sentimentele care îi tulbură şi să le rezolve până nu este prea târziu. Pericolul intervine atunci când ei se vor bloca în latura negativă. Adesea, este necesară o schimbare sau chiar un şoc pentru a-i reorienta. În urma acestor experienţe, îşi vor da seama de comportamentul lor şi implicit vor încerca să schimbe în bine situaţia respectivă. În aceste condiţii, un nativ mai evoluat apare ca o personalitate agresivă, dar şi pozitivă în acelaşi timp, dispusă şi pregătită să se descurce în lume. De asemenea, este capabilă să se integreze cu succes în societate, în familie şi în viaţă sentimentală. Uneori, odată ce ies din cochilia lor, cei născuţi astăzi devin extrovertiţi remarcabili şi caută în mod real plăcerile vieţii. Astfel de evenimente reprezintă un mod de celebrare a unei vieţi lungi de emancipare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu