Ziua de naştere 2 iulie

Ziua de naștere 2 iulie – Ziua inconştientei 

Nativii zilei de 2 iulie sunt foarte emotivi şi receptivi la sentimentele celorlalţi. În general, cei născuţi astăzi se împart în două tipuri diferite: cei care păstrează asemenea sentimente pentru ei înşişi şi cei care se exprima într-un mod efervescent. Persoanele mai reţinute născute pe 2 iulie trebuie să înveţe să se exterioreze în timp ce o persoană activa născută pe 2 iulie trebuie să-şi tempereze trăirile emoţionale.

Nativii zilei de 2 iulie sunt adesea asaltaţi de îndoieli în ceea ce îi priveşte şi de o lipsă de încredere în ei înşişi. Astfel de nesiguranţe nu sunt mereu observate de ceilalţi, în special atunci când nativii sunt persoane realizate. Motivul pentru care aceste lucruri se întâmplă se datorează faptului că nativii zilei de 2 iulie nu vor să îi încarce pe ceilalţi cu problemele lor. Pentru ei, îndoielile înfrânte pot fi o chestiune personală. Ei nu se grăbesc să caute sprijin pozitiv din partea altora.

Persoanele născute pe 2 iulie duc o viaţă fantastică foarte activă, dar o mare parte din activitatea lor rămâne în sfera inconştientului, a visării cu ochii deschişi, aproape niciodată transformându-se în realitate. Fără îndoială, pentru o persoană născută pe 2 iulie, cheia înţelegerii de sine este recunoaşterea efectului inconştient al fanteziei în planul vieţii emoţionale şi al imaginii de sine. Astfel, stările de conştientă şi inconştienţa trebuie să fie foarte bine înţelese de nativi. O astfel de emancipare de sine solicita timp şi energie care, în cazul persoanelor născute pe 2 iulie, pot fi pe deplin consumate cu grijile zilnice. Dacă nativii fac o investiţie în scopul dezvoltării personale, ei vor face tot ce le stă în putinţă pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi performanţei în muncă. De asemenea, ei pot face schimbări majore din viaţa lor. Într-adevăr, un nativ care are succes din punct de vedere social este adesea capabil să pună o viaţă fantastică, bine integrată, în serviciul direct al carierei lor.

Partenerii nativilor zilei de 2 iulie pot juca un rol important în încurajarea unui astfel de proces psihologic. Cei născuţi pe 2 iulie sunt înzestraţi cu o bogăţie emoţională şi o profunzime a sentimentelor ce merită efortul de a fi scoase la iveală. Totuşi, nativii zilei de 2 iulie sunt extrem de sensibili şi nu reacţionează prea bine la confruntări sau acuzaţii. Deoarece sunt atât de sensibili, dragostea lor trebuie să fie exprimată în mod direct, fără a fi ascunsă. Acest lucru, însă, implică o mare înţelegere şi răbdare.

Nativii extrovertiţi pot fi tulburaţi atunci când intenţiile lor bine fondate şi în acelaşi timp exagerat de emoţionale sunt înţelese greşit. Un introvertit al zilei de 2 iulie poate fi incapabil să facă faţă agresivităţii celorlaltii şi în situaţiile conflictuale este posibil să reacţioneze sau, de cele mai multe ori, să se retragă. Persoanele născute pe 2 iulie vor reuşi să îşi echilibreze viaţă sentimentală şi cea ireală. În aceste condiţii, ei se vor feri de o stabilitate ce implică contribuţia celorlalţi.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naştere 2 iulie”

  1. buna ziua. chiar asa este. sunt ‘preafericita” beneficiara a unei zile de nastere de 2 iulie. nesiguranta, indoiala, indecizia …. ma caracterizeaza. tare mult mi/ar place o schimbare in viata mea… de unde iau resursele, incurajarea daca nu vin din partea celorlalti? mi/ar place sa nu depind emotional de ceilalti…. poate nu au nici ei resurse… poate nu au chef sa duca in „carca” emotionala pe altcineva ??!!! ma simt ca o iedera , care ar avea nevoie de un suport, sprijin pt a se inalta! dar a fi suport pt o iedera are niste dezavantaje…. alteori ma simt ca o fetita in mijlocul unei intersectii – indecisa pe care drum sa merg, infricosata de prea multa si periculoasa circulatie, dar si vrajita de miscarea care are loc in jurul meu, de feluritele masini care trec pe langa mine…. adica trece viata mea pe langa mine… si eu?! o analiza a datei de nastere, cu an cu tot cum se poate obtine? ar fi utila?

    Răspunde

Lasă un comentariu