Ziua de naştere 3 iulie

Ziua de naștere 3 iulie – ziua comemoratorului

Persoanele născute pe 3 iulie sunt parcă născute să fie cronicari, jurnalişti şi comentatori ai evenimentelor şi tradiţiei. Mulţi dintre cei născuţi astăzi se gândesc la ei înşişi ca la nişte susţinători ai drepturilor oamenilor simpli. Campionii adevăraţi ai celei mai ciudate şi mai încăpăţânate individualităţi, ei înşişi se pot comporta ca nişte persoane conservatoare.

Mulţi dintre cei născuţi pe 3 iulie par cinici. La o examinare mai atentă, cineva poate considera că cinismul lor este o faţadă prin care încearcă să ascundă o sensibilitate destul de pronunţată. Astfel, ei îşi vor crea un scut protector în jurul lor. Din interiorul fortului lor, ei supraveghează lumea din jur. Ei nu prea pierd nimic din ce se întâmplă în lume. În mod frecvent, nativii fac diverse comentarii despre ceea ce văd şi nu scapa din vedere micile puncte slabe şi ciudăţeniile celor cu care îşi petrec timpul. Cei născuţi astăzi nu sunt interesaţi doar de oamenii ciudaţi, dar şi de caracteristicile specifice oamenilor normali. Ei evaluează cu o acurateţe indiscutabilă excentricităţile oamenilor.

Cei născuţi pe 3 iulie tind să fie extrem de filozofi. De asemenea, ei pot părea absenţi în viaţa de zi cu zi. Îi vor supraveghea pe ceilalţi ca un judecător din tribună. De asemenea, ei pot pune capăt discuţiilor inutile, discursive şi pretenţioase, expediindu-i rapid pe autorii acestora. Prietenii şi familia nativilor zilei de 3 iulie îi considera fie amuzanţi, fie impunători, dar uneori nu îi iau prea în serios. Acest lucru poate face rău nativilor care au nevoie de sprijinul celorlalţi, dar care nu se simt în stare să ceară în mod direct acest ajutor. Uneori, pot spera ani întregi că vor găsi pe cineva care să le aprecieze cu adevărat modul de gândire.

Nativii zilei de 3 iulie sunt interesaţi mai mult de latura tehnică, ştiinţifică sau de fenomenele naturale. Ei observă ce fac şi ce spun ceilalţi, dar în acelaşi timp încearcă să descopere şi ce simt aceştia. Cei născuţi pe 3 iulie sunt caracterizaţi de un fel de voyeurism. Ei sunt foarte curioşi să descopere ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

Cei născuţi astăzi pot merge departe cu acest interes, chiar până în acele zone pe care societatea le consideră perverse. Acest lucru le poate cauza probleme, mai ales în cazul în care vor fi cunoscuţi mai mult în calitate de practicanţi, decât de observatori. Datorită naturii lor senzuale şi empatice, ei pot fi atraşi de activităţile îndoielnice, dar nu pentru multă vreme. De obicei, însă, ei îşi restabilesc echilibrul şi se pregătesc pentru noua lor aventură. Persoanele născute pe 3 iulie se plictisesc foarte rar deoarece ei găsesc mereu ceva interesant de explorat în tot ceea ce îi înconjoară. Pe măsură ce înaintează în vârstă, ei pot deveni exagerat de discriminatori, chiar obositori în acest sens şi riscă să pară snobi în relaţiile cu ceilalţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu