ZIUA DE NAȘTERE 25 DECEMBRIE

25 decembrie – ziua supranaturalului

Nativilor zilei de 25 decembrie le place să experimenteze în primul rând cele mai neobişnuite laturi ale vieţii. Este vorba de cele care îi eliberează de preocupările zilnice ce le stârnesc interesul, adesea căutând stările mult mai înalte şi mai exaltante. Ei trebuie să ajungă la aceste stări prin diferite forme ale artei, cum ar fi muzica şi dânsul, prin experienţe religioase sau posibil doar prin manifestarea imaginaţiei. Totuşi, nativii zilei ce sunt mai puţin evoluaţi caută să scape de poverile vieţii sau de problemele personale printr-o varietate de mijloace (substanţe stimulatoare care provoacă dependență, diversiuni senzaţionale, etc.)

Pentru mulţi dintre nativii zilei de 25 decembrie, experienţele de vârf au legătură mai mult cu faptele realizabile şi concrete decât cu gândurile fanteziste şi imaginare. Însă, astfel de realizări pot avea şi o latură fantastică, iar nativii zilei de 25 decembrie îşi vor forţa abilităţile şi talentele la maximum. Într-adevăr, chiar şi cei mai puţin excepţionali dintre nativii acestei zile au tendinţa de a merge până foarte departe atunci când sunt implicate carierele lor, activitalile preferate şi interesele lor. În general, ei acordă mai multă importanţă limitelor sociale sau personale transcedentale decât acumulării de bogaţii şi putere.

Indiferent că ar putea fi vorba de ultimul lor obiectiv, majoritatea nativilor zilei de 25 decembrie sunt persoane care îşi asumă riscul. Dacă sunt oameni de afaceri, ei nu sunt genul care se mulţumesc doar cu investiţiile pe care le-au făcut. Dacă sunt artişti sau meşteşugari, ei nu se vor mulţumi niciodată cu caliatatea muncii lor. În calitate de membri de familie, ei au tendinţa de a se strădui să formeze un grup ideal, preocupările lor depăşind cu mult asigurarea comfortului şi abordarea grijilor zilnice. Totuşi, cei născuţi în această zi trebuie să se ferească de a se suprasolicita, deoarece ei pot pune în pericol bunăstarea celor ce depind de ei sau este posibil să emane inconştient impulsuri distructive

Deoarece persoanele născute pe 25 decembrie au tendinţa de a se concentra pe realizare, izbândire şi transcedere, ei pot pierde din vedere multe dintre întâmplările prezente. Astfel, este important ca cei născuţi astăzi să înveţe să savureze momentul, să se relaxeze şi uneori chiar să se bucure de rezultatele propriilor realizări. În acest sens, nativii zilei de 25 decembrie sunt norocoşi când sunt înconjuraţi de prieteni şi persoane iubite care le scot la iveală latura cea mai veselă şi le permit să ia viaţa mai puţin în serios. O mare parte din felul în care aceştia apreciază starea lucrurilor, viaţa aşa cum este ea, implică neapărat acceptarea imperfecţiunilor (atât ale lor înşişi, cât şi ale celorlati). Într-adevăr, când cei născuţi pe 25 decembrie ajung să fie de acord cu lumea obişnuită ce îi înconjoară, experienţele de vârf pe care le realizează vor avea mai multă semnificaţie şi izbânzile lor vor fi mult mai durabile.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu