ZIUA DE NAȘTERE 26 DECEMBRIE

26 decembrie – ziua neînfricatului

Persoanele născute pe 26 decembrie nu vor fi niciodată doborâte. Este ceva firesc ca ei să adopte o postură rebelă, în special în perioada lor de tinereţe. Deoarece au tendinţa de a trăi la limită, sau cel puţin de a se opune standardelor prestabilite, ei pot fi etichetaţi ca scandalagii sau ca persoane ce atrag ostiliate şi energie negativă. Cu trecerea anilor, concepţia lor devine mult mai conservatoare, aşezată şi rezervată, dar dacă vor rămâne neîmpliniţi, sau nu vor fi incluşi în societate, nu se vor mai comporta astfel. Indivizii mai evoluaţi născuţi pe 26 decembrie moderează eventual implicarea lor în problemele de putere şi devin mult mai deschişi şi mai permisivi.

Nativii zilei de 26 decembrie sunt nişte provocatori prin natura lor. Adevărul sau neadevărul unei situaţii date este uneori ceva ce trebuie examinat în amănunt şi nu schimbat sau evitat doar de dragul de a sta liniştiţi. Cei născuţi astăzi sunt curajoşi şi se confruntă cu probleme şi domenii de activitate pe care ceilalţi se ruşinează să le abordeze. În cadrul familiei lor, grupului social sau situaţiei profesionale ei sunt consideraţi critici sinceri ai ignoranţei şi au puţină răbdare când vine vorba de linguşeli sau decepţii. Cel mai adesea, interesele lor constau mai degrabă în problemele simple ale vieţii de zi cu zi şi în acţiunile de moment, decât în pornirile supranaturale şi metafizice. Înzestraţi cu un foarte bine dezvoltat simţ al realităţii, ei sunt de obicei foarte bine ancoraţi în realitate.

Există pericolul ca nativii zilei de 26 decembrie să devină destul de duri, fermi pe poziţii, precum o stâncă. Ei vor rezita de-a lungul timpului fie că-i ploaie sau că-i vânt. În cele din urmă, ei îşi pot pierde sensibilitatea până în punctul de a deveni lipsiţi de sentimente. Nativii zilei de 26 decembrie trebuie să se ferească să ajungă în astfel de situaţii. Ei trebuie să permită în mod conştient laturii lor umane să se manifeste – să facă un efort să-şi recunoască greşelile, să vadă punctele de vedere contradictorii şi posibil să admită înfrângerea. În plus, ei trebuie (în mod special atunci când ajung în jur de treizeci sau cu puţin peste patruzeci de ani) să se concentreze pentru a rămâne deschişi nu numai la experienţele noi, ci chiar să îşi urmeze aspiraţiile mai înalte.

Nativii zilei de 26 decembrie rareori se grăbesc să rezolve treburile. Ei îşi implementează ideile încet, cu grijă şi de obicei nu se vor surmena prea tare. Au o abilitate impresionantă de a-şi concentra toate energiile de care dispun într-o anumită direcţie, fapt ce îi face adversari devastatori şi duşmani de temut. Totuşi, ei pot fi dificili şi intenşi în relaţiile lor sentimentale deoarece, de obicei, ei trebuie să joace rolul dominant. Încercările serioase de împotrivire la această poziţie se finalizează cu o înfrângere sau o despărţire. Să înveţe să ofere tandreţe, blândeţe şi dragoste necondiţionată unui partener este o mare provocare pentru nativii zilei de 26 decembrie.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu