ZIUA DE NAȘTERE 27 DECEMBRIE

27 decembrie – ziua contribuabilului isteţ

Nativii zilei de 27 decembrie sunt orientaţi spre muncă în cel mai înalt sens al cuvântului. Ei sunt preocupaţi de dorinţele şi nevoile familiei, prietenilor şi comunităţii. Adesea posedă aptitudini tehnice, ştiu cum să beneficieze de talentele lor şi, deşi au tendinţa de a fi idealişti, îşi temperează acest idealism aducându-şi contribuţia efectivă în viaţa din jurul lor.

Nativii zilei de 27 decembrie iubesc umorul inspirat şi sunt în general prietenoşi. Totuşi, ei au o latură întunecată la care doar câteva persoane apropiate lor pot avea acces. Profunzimea lor emoţională cauzează perceperea intensă a respingerilor şi insultelor şi sunt capabili să sufere în linişte pentru mulţi ani, interiorizandu-şi frustrările. Ei ar trebui să se exprime mai mult şi să fie mai reacţionari şi impulsivi atunci când este cazul.

Nativii zilei de 27 decembrie păstrează în general o strictă delimitare între viaţa publică şi cea privată. Sunt extrem de capabili să lase totul în urmă la locul de muncă când pleacă acasă. Ei manifestă o stare de spirit cu totul diferită. Este în egală măsură adevărat că nativii care sunt patroni sau lucrează acasă preţuiesc foarte mult viaţa lor privată şi în general nu sunt genul care să-i neglijeze pe cei apropiaţi.

Una dintre cele mai mari probleme pe care o înfruntă nativii zilei de 27 decembrie este aceea de a fi altruişti. Ei pot greşi uneori şi pot renunţa să se apere. Indivizii mult mai evoluaţi ai acestei zile sunt mult mai puternici în stabilirea limitelor ce îi protejează. Ei învaţa să nu nutrească niciodată resentimente. Nativii mai puţin evoluaţi se învinuiesc pe ei înşişi şi suferă de depresii şi de auto-compatimire. În principiu, deoarece toţi cei născuţi pe 27 decembrie manifestă o anumită doză de nobilism şi se mândresc cu un comportament etic corect, asemenea sentimente negative de îndoială şi vinovăţie pot stârni cele mai profunde stări ale personalităţii lor. Să înveţe cum să se descurce cu negativismul atât din exterior, cât şi din interior este crucial pentru dezvoltarea lor spirituală şi personală.

Deoarece sunt în general recunoscuţi de către ceilalţi ca persoane altruiste sau darnice, nativii zilei de 27 decembrie pot uneori să îi supere pe ceilalţi când aleg să îşi urmeze propriul drum. Cei născuţi astăzi ar trebui să insiste fără doar şi poate pe independenţa lor, să-şi rezerve dreptul de a fi sinceri şi să îşi expună părerile diferite, dacă doresc.

Credinţa este un element important în vieţile nativilor zilei de 27 decembrie. Adesea, ei au nevoie de un sistem religios şi spiritual propriu care dă semnificaţie vieţilor lor. O asemenea credinţă face că nativii zilei de astăzi să fie mult mai îngăduitori cu ceilalţi. Totuşi, nativii zilei de 27 decembrie trebuie să stabilească un echilibru în personalităţile lor. Prin acesta ei îşi menţin modul lor agreabil de a acţiona fără a-şi permite să se impună.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu