ZIUA DE NAȘTERE 28 DECEMBRIE

28 decembrie – ziua sofisticatului simplu

Persoanele născute pe 28 decembrie sunt capabile să angajeze o energie directă, solidă în eforturile pe care le întreprind şi vor face acest lucru într-o manieră elegantă. Această complexitate este bazată pe o asigurare absolută a ceea ce sunt şi ceea ce pot realiza. Adesea ei sunt capabili să construiască un mediu al copilăriei care, chiar dacă nu este interesant, le conferă stabilitatea de care au nevoie pentru a-şi întemeia o carieră şi eventual pentru a-şi crea unitate în propria familie. Într-adevăr, cei născuţi astăzi îşi uită rareori rădăcinile sau fac un efort pentru a le acoperi.

Nativii zilei de 28 decembrie sunt muncitori împătimiţi. Serioşi în ceea ce fac, ei refuză să fie abătuţi din drum de atitudini frivole. Deşi le place să se distreze, ei ştiu când să tragă linie (de obicei, în punctul în care activitatea lor profesională începe să aibă de suferit). Nativii zilei de 28 decembrie au energie din abundenţă, dar de obicei trebuie să o concentreze într-o singură direcţie pentru un maximum de eficiență. Ei suferă, în cadrul muncii, dacă trebuie să se ocupe de lucruri mărunte şi vor încerca să preia cât mai multe proiecte. Trebuie să se ferească în special să nu fie prea îndrăzneţi.

Un alt punct slab al nativilor zilei de 28 decembrie este incapacitatea de a se confrunta cu probleme serioase. Deoarece îşi văd vieţile în termeni clar definiţi şi simt că sunt pregătiţi pentru orice eventualităţi, ei pot deveni tulburaţi şi nefericiţi când opoziţia repetată şi neaşteptată apare în planul vieţilor lor. În cazul rivalilor, competitorilor sau duşmanilor aprigi, cei născuţi pe 28 decembrie nu se gândesc suficient la motivaţiile oponenţilor lor, concentrându-se pe activitatea lor proprie. Astfel, ei le exclud pe toate celelalte.

Cei născuţi astăzi trebuie să fie extrem de precauţi cu impresia că ei ştiu totul mult mai bine şi au răspuns la toate. Să înveţe să permită celorlalţi să se remarce, demonstrând un real interes în concepţiile şi opiniile celorlalţi, este crucial pentru a fi plăcuţi. Capacitatea de a arăta că au nevoie de ajutor şi solicitarea lui ocazională în termeni simpli permit celorlalţi să se apropie mai mult de ei.

Astfel, mare parte din ceea ce asigură succesul în carierele nativilor zilei de 28 decembrie poate acţiona împotriva lor în viaţa personală. Mulţi oameni vor fi atraşi de calităţile lor stabile şi competente, dar pentru motive greşite, iar cei născuţi astăzi pot sfârşi prin a avea parteneri care fie îi admiră, fie îi invidieaza şi le seacă toate energiile. Aşadar, nativii care găsesc un partener cu care se pot alia la un nivel egal sunt binecuvântaţi.

Nativilor zilei de 28 decembrie le place să fie apreciaţi şi pot suferi profund dacă aptitudinile lor trec neobservate. Să înveţe să împărtăşească experienţele comune, să stabilească prietenii solide şi să se coboare de pe piedestal renunţând la ideile neobişnuite despre ei înşişi, toate acestea pot contribui la crearea sentimentului de fericire şi iubire.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu