Ziua de naștere 29 decembrie

29 decembrie – ziua superiorităţii

Persoanele născute pe 29 decembrie sunt adesea destinate să joace un rol de conducere în viaţă. Chiar dacă doresc sau nu să fie şefi, ei sunt aleşi de soarta să ocupe poziţii de răspundere. Nativii care sunt potriviţi pentru roluri de conducători pot opera în posturi executive an de an într-o manieră constantă. Cei care nu au astfel de veleităţi pot găsi într-o bună zi postul ocupat şi pot fi abandonaţi într-un mod lipsit de curtoazie.

Trebuie accentuat faptul că nativii zilei de 29 decembrie nu sunt ambiţioşi în general, dar au un talent de a fi în locul potrivit, la momemtul potrivit. Problema pe care ei o au de obicei intervine atunci când doresc să accepte oportunităţile oferite. Pentru a face asemenea alegeri, va trebui să îşi dedice timp pentru a se înţelege mai bine pe ei înşişi şi pentru a-şi evalua mult mai realist adevăratele talente şi abilităţi.

Anumiţi nativi ai zilei de 29 decembrie se pot simţi mult mai comfortabil atunci când joacă un rol de susţinător în viaţă, însă, atunci când sunt în preajma unei surse de putere. Asemenea nativi ai zilei au abilitatea de a se potrivi în muncă şi activităţile sociale şi acţionează corect din punct de vedere politic. Este crucial ca ei să cultive tactul şi diplomaţia. Totuşi, asemenea calităţi nu vin de la sine în cazul celor născuţi în această zi. În plus, nativii zilei de 29 decembrie trebuie să se ferească să nu atragă suspiciunile celorlalţi prin comportamente inadecvate, pe care ei nu le-au abordat niciodată. Vulnerabilitatea lor în acest domeniu poate deriva din propria greşeală sau chiar aroganță. Cei născuţi în această zi trebuie să fie siguri de motivele lor înainte de a acţiona şi să nu permită respectivelor acţiuni să le direcţioneze cursul.

Nativii zilei de 29 decembrie nu au simţul umorului prea bine dezvoltat şi de aceea nu este întotdeauna remarcat sau apreciat. Ei pot lăsa impresia de a fi exagerat de serioşi, dar de fapt sunt ironici. Când cei născuţi astăzi aleg să-şi exercite talentul lor de comunicare, ei pot subjuga auditoriul, fie că este vorba de familie, prieteni sau un grup mai vast de ascultători. Este posibil ca prezenţa lor fizică sau sonoritatea vocii lor să fie factorul care atrage atenţia asupra lor. Mulţi dintre cei născuţi în această zi au o agresivitate suprimată, dar cu potenţial de manifestare care îi face pe ceilalţi să sesizeze un amestec de frică şi fascinaţie.

Cea mai mare provocare a nativilor zilei de 29 decembrie este pur şi simplu să trăiască în conformitate cu poziţia de superioritate din cadrul familiei lor, cercului social şi domeniului lor de activitate. Totuşi, ei trebuie să evite să se închidă în noţiuni fixe referitoare la cum ar putea să funcţioneze în asemenea roluri. Niciodată nu vor exclude posibilitatea de a putea, într-o bună zi, să îşi dorească să renunţe la responsabilitate.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu