ZIUA DE NAȘTERE 25 IULIE

Ziua de naștere 25 iulie – ziua faptelor utopice

Persoanele născute pe data de 25 iulie sunt copleşiţi de dorinţa romantică de a avea vederi cât mai largi şi de a realiza fapte imaginare. Din nefericire, visurile acestor persoane sunt greu de realizat. Nativii nu sunt deloc practici. Vor acţiona după cum cred ei că este mai bine. Astfel, vor avea parte de un succes surprinzător sau de o previzibilă confuzie. În general, idealismul lor este mult mai puternic decât factorul de realitate.

Chiar şi atunci când dau greş într-o anumită privinţă, nativii zilei de 25 iulie cred că experienţa căpătată în urma faptului că au încercat să facă ceva le va fi de folos. Mulţi dintre aceşti nativi se ghidează în viaţă după principiul: „Nu contează dacă pierzi sau câştigi, ci contează mai ales felul în care joci”. Pentru ei acesta pare a fi lucrul cel mai important. Aşadar, persoanele născute pe data de 25 iulie sunt interesate în special de motivaţiile ce determina o acţiune. În loc să fie atenţi la succesul pe care îl are o persoană, cei născuţi în această zi vor fi mai degrabă preocupaţi să afle cât de bune sunt intenţiile acelei persoane. Fiind destul de corecţi, nativii vor gândi în acelaşi mod şi în ceea ce îi priveşte pe ei înşişi. Părinţii născuţi pe data de 25 iulie nu vor fi foarte interesaţi de notele copiilor. Mai repede se vor interesa de eforturile pe care le-au depus copiii, de seriozitatea cu care aceştia şi-au îndeplinit îndatoririle.

Pericolul îi poate atrage pe nativii acestei zile. Atunci când se vor confrunta cu orice tip de pericol, ei nu vor da niciodată înapoi. A se confrunta în mod direct cu orice problemă este o atitudine tipică pentru aceste persoane. Preferă să primească criticile la adresa lor în cel mai direct mod posibil. Nu le plac abaterile de la subiect sau intervenţiile unei terţe părţi. Dacă persoanele născute pe data de 25 iulie simt în adâncul sufletului lor că au dreptate, atunci vor suporta aproape orice tip de abuz, chiar şi tortură pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Nativii zilei de 25 iulie au un cod al onoarei la care ţin foarte mult. Cu toate acestea, în general, ei se vor stăpâni să le ceară celorlalţi să adere la aceleaşi principii. Cei născuţi în această zi au o adevărată filosofie de viaţă. Ei vor încerca să ilustreze această filosofie atât prin vorbe, cât şi prin fapte. Onoarea este foarte importantă pentru aceste persoane. Vor prefera, mai degrabă, să aibă parte de suferinţe decât să îşi încalce cuvântul. Acest tip de atitudine este foarte admirabil, dar, în această lume imperfectă, poate provoca multă suferinţă. Uneori, nativii vor fi puternic dezavantajaţi din această cauză. Va trebui să înveţe să fie la fel de iertători cu ei înşişi, pe cât de iertători sunt şi cu ceilalţi.

Persoanele născute pe data de 25 iulie sunt deseori protagonistele unor schimbări de stare foarte ciudate. Cu toate acestea, datorită firii lor puternice, vor fi capabile să îşi ţină în frâu temperamentul, cu multă fermitate. Într-adevăr, cultivarea autocontrolului poate deveni o obsesie pentru cei născuţi în această zi. Felul în care abordează viaţa nu este cu mult diferit de cel al unui samurai. Nativii vor apăra fără frică tot ceea ce ţine de onoare, fără a acorda atenţie părţii financiare sau propriului ego.

Indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi au calităţi extraordinare. Ei au puterea de a conştientiza şi învaţă ceea ce este important pentru momentul prezent. Vor căuta esenţialul în orice experienţă obişnuită şi îl vor preţui. Nativii zilei de 25 iulie pot avea nevoie, uneori, de ani întregi de experienţe pentru a se putea maturiza. De fapt, este vorba despre acea maturizare care le va permite nativilor să nu îşi mai concentreze energiile în confruntări imaginare cu morile de vânt. Odată cu atingerea acestui obiectiv, şi anume maturizarea din acest punct de vedere, persoanele născute pe data de 25 iulie vor fi capabile să fie obiective şi să vadă ceea ce să întâmplă în jurul lor. Cu toate acestea, nu îşi vor pierde (şi nici nu ar trebui să o facă) dragostea pentru aventură şi înclinaţia romantică de a realiza lucruri măreţe. Din acest punct de vedere, persoanele născute azi vor fi o adevărată sursa de inspiraţie pentru familie, prieteni şi copii.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu