ZIUA DE NAȘTERE 26 IULIE

Ziua de naștere 26 iulie – ziua vestitorului simbolic

Nativii zilei de 26 iulie au o personalitate foarte dominantă. În orice caz, autoritatea cu care domină este rareori de natură fizică sau financiară. În cele mai multe dintre cazuri, aceasta autoritate constă în puterea de a înţelege marile adevăruri ale vremii lor. În plus, nativii au puterea de a da glas acestor adevăruri prin ceea ce fac. Atunci când cei născuţi în această zi vorbesc despre un lucru, de cele mai multe ori sunt în cunoştinţă de cauză. Acest lucru se întâmplă pentru că autoritatea de care vorbesc este bazată pe numeroasele experienţe anterioare (de cele mai multe ori se bazează şi pe cunoştinţe profunde în acel domeniu). Indivizii excepţionali născuţi în această zi pot fi consideraţi un fel de profeţi. Ei îşi vor transmite mesajul tuturor celor care vor dori să le acorde atenţie.

Persoanele născute pe data de 26 iulie pot părea că sunt direcţionate într-un singur sens. Acest lucru se va întâmpla pentru că, în loc să caute forme cât mai variate de experimentare, cei născuţi în această zi se limitează, de obicei, la un singur domeniu de activitate. În aria lor de interes, ajung să folosească toate experienţele căpătate de-a lungul vieţii. În timp, cei mai mulţi dintre nativi vor avea o mare influenţă asupra familiei lor, cercului social din care fac parte şi în general asupra societăţii. Motivul pentru care se întâmplă astfel îl reprezintă faptul că, nativii acestei zile au capacitatea de a înţelege şi de a exprima ceea ce persoanele din jurul lor simţ şi gândesc. Poate că ei, nativii, vor deveni la un moment dat chiar simboluri vii ale atitudinilor sociale neexprimate. Din această cauză, se poate ajunge şi la situaţia în care cei născuţi în această zi vor deveni incapabili să mai comunice cu ei înşişi. Nu vor mai putea să fie atenţi la dorinţele şi sentimentele lor mai profunde, lucru care este foarte necesar pentru a avea o personalitate complexă. La un moment dat în viaţă, vor fi nevoiţi să ia o decizie fermă şi să renunţe la poziţia pe care o au. Din acel moment vor refuza orice încercare a celorlalţi de a-i repune în acea poziţie.

Despre cei născuţi în această zi se poate spune orice, dar nu faptul că sunt conservatori în gândire. Deseori ei expun puncte de vedere revoltătoare. Acestea vor atrage, în mod aproape sigur, opoziţia celor care susţin puncte de vedere mai conservatoare. Din fericire, nativii dau dovadă de o inceredere în sine care, în ciuda adversarilor, rareori se clătină.

Nativii zilei de 26 iulie sunt jucători de noroc prin natura lor. Deseori sunt atraşi în mod fatal de situaţii dificile şi chiar periculoase. Au tendinţa de a-şi continua drumul chiar şi atunci când acesta devine greu şi de a persista până când obţin rezultatul sau concluzia care îi va mulţumi. Atunci când încep să facă ceva sunt bine echipaţi cu multă putere şi cu multă energie.

Persoanele născute pe data de 26 iulie nu fac eforturi pentru a îndulci latura dură a adevărului. Îl vor prezenta exact aşa cum este, în mod direct şi necizelat. Uneori sunt mai preocupaţi de „siguranţa” adevărului, decât de sentimentele proprii şi cele ale semenilor. În orice caz, nativii care îşi vor acorda timpul şi vor face eforturile necesare de a se cunoaşte pe ei înşişi vor căpăta reale calităţi empatice. Tot astfel vor reuşi să îşi îmblânzească latura agresivă. Mai mult decât oricine vor fi capabili să exprime ceea ce simt.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu