ZIUA DE NAȘTERE 25 MARTIE

25 martie – ziua dinamismului

Persoanele născute pe data de 25 martie sunt extrem de dinamice, numărându-se printre cei mai activi şi energici nativi ai anului. Mulţi dintre ei par sortiţi să fie conducători, deşi în realitate sunt singuratici şi tăcuţi. Când conduc activităţile unui grup, ei preferă să îşi folosească talentele pentru rezolvarea cerinţelor respectivei situaţii în loc să îşi exercite propria dorinţă de a conduce.

Nativii acestei zile nu sunt conduşi de o ambiţie oarbă. Ei îşi cunosc capacităţile şi sunt foarte conştienţi de ceea ce pot şi ce nu pot face. De asemenea, simt nevoia să caute pacea atunci când se îndepărtează de agitaţia vieţii profesioanle. Viaţa particulară este sacră pentru ei.

Căsătoria este dificilă pentru aceşti indivizi, posibil datorită faptului că ei pot acţiona doar în termenii lor proprii. Partenerii lor trebuie să le fie buni prieteni, să-i ajute să-şi echilibreze personalitatea energică. Adesea, nativii zilei de 25 martie îşi găsesc foarte greu sau poate niciodată un partener adevărat. În cele din urmă, ei vor alege singurătatea pentru că nu se pot mulţumi cu cineva care este mai prejos de modelul lor de partener perfect. O femeie născută pe 25 martie este capabilă să aibă grijă de ea însăşi, în timp ce un bărbat născut pe 25 martie doreşte căldura şi afecţiunea unei familii, are nevoie de un cuib sigur.

În anumite momente, energia nativilor zilei de 25 martie pare nelimitată, dar de fapt ei pot fi doborâţi şi vor deveni iritaţi. În această stare, sunt ofensaţi foarte repede şi consideră chiar şi cel mai mic semn de ignorare ca pe un afront personal. Nativii zilei de 25 martie pot deveni explozivi, criticile lor fiind deosebit de aspre. Sunt credincioşi celor pe care îi iubesc, dar în propriul lor mod ciudat. Ei pot crede că sunt credincioşi chiar şi când nu sunt în totalitate implicaţi. Sunt loiali familiei lor, dar adesea sunt sortiţi să aibă vieţi de familie neconvenţionale.

Persoanele născute pe data de 25 martie dau dovadă de tact în anumite situaţii, dar de obicei sunt direcţi şi au un temperament exploziv care le poate crea probleme. Din fericire, ei sunt iertaţi cu uşurinţă deoarece calităţile lor sunt evidente şi ceilalţi ştiu să le aprecieze şi să treacă cu vederea eventualele greşeli. Prietenii apropiaţi sunt esenţiali pentru nativii zilei de 25 martie. Ei vor forma un fel de cerc intim în jurul nativilor şi vor acţiona ca nişte scuturi protectoare împotriva criticii lumii şi a impulsurilor autoditructive. De obicei, satisfacţia prietenilor este că se pot baza pe nativi. Aceste persoane puternice pot fi chemate întotdeauna pentru a da sfaturi, pentru a-şi dedica timpul sau chiar pentru a împrumuta bani. Cei care au relaţii cu nativii zilei de 25 martie trebuie să înveţe repede să îi lase în totalitate singuri în asaltul lor împotriva lumii – să călătorească, să experimenteze, chiar să iubească în cea mai independentă manieră a lor. Doar atunci când li se permite să fie liberi, ei îşi vor putea oferi dragostea fără reţineri.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu