ZIUA DE NAȘTERE 26 MARTIE

26 martie – ziua integrităţii 

Nativii zilei de 26 martie au inocența, spontaneitatea şi candoarea unui copil. Ei reuşesc să acţioneze fără a recurge la agresivitate. Pentru ei, simplitatea este punctul cheie şi sunt împotriva complicaţiilor excesive. Acest lucru înseamnă că dacă o persoană crează în mod constant dificultăţi şi probleme, el sau ea nu va rămâne foarte mult în compania unui nativ al zilei de 26 martie. Cei născuţi în această zi caută de obicei o soluţie cât mai simplă la orice chestiune umană urmărind lucrurile retrospeciv până la sursa care le-a generat. Din acest motiv, calităţile intuitive ale nativilor zilei de 26 martie permit adesea semenilor o introspecţie în modul în care pot realiza anumite lucruri.

Deşi nativii zilei de 26 martie sunt activi, ei manifesta un fel de detaşare filozofică. Sunt capabili să stea deoparte şi să privească situaţia, să analizeze ceea ce ar putea să iasă rău şi să ajungă la o soluţie avantajoasă şi inteligentă. De asemenea, ei se pot retrage într-o anumită măsură din viaţă, chiar până în punctul de a se izola pentru anumite perioade de timp. Această nevoie de izolare îi determină să se retragă într-un loc preferat, poate în munţii îndepărtaţi, în deşert sau pe malul mării pentru a-şi reîncărca bateriile în mijlocul naturii. În general, în acest timp de singurătate, nativii trăiesc izolaţi doar de dragul izolării, golindu-şi minţile de orice gânduri sau idei.

Nativii zilei de 26 martie lucrează în general în stilul lor paşnic şi în ritmul lor destul de relaxat. În spatele acestei aparențe calme există şi o spontaneitate capabilă să dea naştere la gânduri şi fapte destul de neaşteptate. Adesea, această spontaneitate se transformă într-un umor molipsitor. Uneori, nativii zilei de 26 martie pot fi prea relaxaţi, stau deoparte atunci când trebuie să acţioneze, fiind astfel dezavantajaţi atunci când au de-a face cu persoane mai agresive şi mult mai orientate.

Nativii zilei de 26 martie sunt conştienţi de fobiile lor şi de faptul că preferă să facă lucrurile în stilul lor propriu. Totuşi, deoarece sunt un pic mai excentrici decât majoritatea celorlalţi, ei pot fi de acord cu anumite lucruri.

Persoanele apropiate nativilor pot fi considerate norocoase deoarece aceştia nu sunt interesaţi să aibă un număr mare de prieteni. Pentru ei, un prieten este un prieten pe viaţă şi indiferent câţi ani vor trece, ei vor fi întotdeauna deschişi cu inima şi casa pentru cei cu care au relaţii speciale. Pe de altă parte, dacă ei înşişi sunt uitaţi sau respinşi, pot întoarce o nouă filă a vieţii şi pot accepta situaţia cu stoicism.

sursa: internet

Distribuie pe:

Un comentariu la „ZIUA DE NAȘTERE 26 MARTIE”

 1. Buna seara !
  Va felicit pentru aceasta realizare absolut inedita si fabuloasa in acelasi timp, va multumesc pentru aceasta oaza de liniste si contemplare in care voi avea ocazia sa ma descopar dar sa si ma ascund, exact cum bine m-ati descris in semnificatia zilei mele de nastere 26. Cuvintele de multumire nu sunt suficiente si nici capabile sa exprime recunostinta. Descrierea cuprinsa in semnificatia zilei de 26 reprezinta 1:1 ceea ce ma caracterizeaza , ceea ce ma face sa fiu absolut fascinata.
  V-am urmarit cu atentie promo-ul acestui site pe care il descopr cu incantare.
  Va doresc multe realizari care sa va implineasca, inspiratie si ajutor divin in tot ceea ce va propuneti !

  Cu admiratie si recunostinta,
  Daniela Gaitanaru

  Răspunde

Lasă un comentariu