ZIUA DE NAȘTERE 27 MARTIE

27 martie – ziua creatorului

Nativii zilei de 27 martie sunt extrem de individualişti. Asemeni copiilor, ei învaţă foarte repede şi acţionează comform propriei viziuni. Nativii adoptă o tehnică interesantă, construită în baza a ceea ce au dezvoltat în colaborare cu ceilalţi în timpul anilor de formare. Persoanele excepţionale născute în această zi sunt creatori, adesea fiind primii care realizează ceva în domeniul lor de activitate. Chiar şi nativii cu talente mult mai modeste au tendinţa de a-şi aduce contribuţia în stilul lor unic.

În ciuda receptivităţii la noi experienţe, nativii zilei de 27 martie sunt foarte realişti şi greu de păcălit. Într-adevăr, anumiţi nativi ai zilei pot deveni destul de rigizi din punct de vedere emoţional, acesta fiind rezultatul anilor de luptă prin care au trecut pentru a reuşi. În general, nu sunt exagerat de afectuoşi, sentimentali sau înţelegători cu problemele celorlalţi. Totuşi, când este vorba despre munca lor, aceasta îi absoarbe în totalitate.

Persoanele născute în această zi pot avea o înclinaţie puternică spre domeniul ştiinţific, reparând sau chiar dezasamblând diferite obiecte doar pentru a vedea cum funcţionează. Uneori, interesul lor pronunţat pentru tehnică poate servi drept scut sau barieră împotriva exprimării emoţionale. Cei ce au aceste probleme pot suferi un blocaj emoţional sau pot ieşi din această cochilie în mod exploziv, agitându-i şi pe cei din jurul lor.

Nativii zilei de 27 martie sunt înzestraţi cu un excelent simţ al tendinţelor sociale. În calitate de artişti, oameni de afaceri sau muncitori, ei sunt capabili să sesizeze ceea ce va prinde la public şi ce nu. Acest lucru se datorează unei înţelegeri intuitive a societăţii, a valorilor şi dorinţelor ei. Nativii acestei zilei au în mod surprinzător legături foarte bune cu un grup de oameni, posibil mult mai bune decât cu fiecare individ în parte. Adesea, ei sunt tulburaţi de emoţiile umane, dar datorită obiectivităţii lor pot fi de folos în diagnosticarea problemelor.

Deşi nu se exteriorizează din punct de vedere emoţional, nativii zilei de 27 martie sunt pasionali. Ei pot stârni sentimentele celorlalţi prin intermediul modului lor direct de abordare. Ceea ce atarge la ei este corectitudinea abordării şi forţa contrastelor. În copilărie, reacţiile lor vor fi dictate de situaţiile clare deoarece ei urăsc compromisurile şi domeniile controversate. Minciuna este interzisă în concepţia lor. Onestitatea lor este valabilă şi în ceea ce îi priveşte. Astfel, vor evalua în mod realist propriile abilităţi.

Convieţuirea cu cei născuţi în această zi poate fi dificilă deoarece ei sunt preocupaţi de domenii ce sunt total opuse sentimentelor umane. De asemenea, nativii nu sunt prea blânzi cu ei înşişi, deci nu vor fi nici cu familia sau cu cei apropiaţi. Deşi pot fi prieteni buni, ei nu vor flata nici un ego şi nu agreează deloc compromisurile în relaţiile cu prietenii. Sunt prea direcţi pentru a-şi mai face timp să flateze. Cu toate acestea, cei născuţi în această zi oferă celor apropiaţi un sprijin tacit şi căldură.

sursa: internet

Distribuie pe:

Un comentariu la „ZIUA DE NAȘTERE 27 MARTIE”

Lasă un comentariu