ZIUA DE NAȘTERE 25 OCTOMBRIE

25 octombrie – ziua formei substanițale

Nativii acestei zile simt nevoia de a da o expresie concretă ideilor lor. Sunt indivizi extraordinar de inventivi, dar visurile şi viziunile lor nu vor însemnă nimic pentru ei dacă nu vor avea o proiecţie reală, fizică. În general, nativii au un comportament exterior foarte solid şi normal. Deşi, de multe ori sunt liniştiţi şi tăcuţi, vor oferi un suport substanţial familiei şi prietenilor atunci când vor avea nevoie. Sunt un important punct de sprijin pentru toţi cei din jurul lor. Colegii, ucenicii sau angajaţii se pot baza pe nativi fără a le fi frică că vor fi dezamăgiţi.

Indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi nu se vor mulţumi doar cu dezvoltarea laturii lor psihologice. Ei vor dori să generalizeze sentimentele lor substanţiale pentru formă şi structură. Marea provocare pentru toţi nativii va fi reprezentată de felul în care vor da glas fanteziilor lor şi deci de modul în care îşi vor face productivă intensa activitate psihică. Ar trebui să se preocupe în mod frecvent de artă, politica, literatură, ecologie sau de orice altă activitate în care natura lor solidă şi substanţială poate oferi rezultate tangibile. Uneori, îşi vor face cunoscute creaţiile care vor fi cu adevărat originale. Aceste activităţi vor implica sfere mai abstracte şi teoretice ale vieţii. În cele din urmă, vor reuşi să progreseze. Întotdeauna vor fi nevoiţi să evite tendinţele puternice de a-şi pierde controlul şi de a se orienta spre activităţi autodistructive sau imorale.

Persoanele născute pe data de 25 octombrie urăsc haosul. În schimb, le place să deţină controlul asupra lucrurilor. Uneori, nativii sunt intoleranţi cu acele persoane pe care le vor considera superficiale, obscure şi lipsite de esenţă. Ei pot fi chiar foarte severi cu acest gen de oameni. Atunci când vor fi în jurul vârstei de 20 de ani vor face eforturi mari pentru a-şi înlătura incertitudinile. Vor întreprinde căutări îndelungate într-un domeniu oarecare şi se vor strădui în mod deosebit pentru a reuşi să stăpânească acel domeniu. În cele din urmă, vor reuşi să îşi construiască o personalitate solidă, dar acţionând în acest fel îşi vor pierde din sensibilitate. Ar trebui să încerce să nu mai fie atât de critici cu cei pe care îi consideră mai imaturi decât ei.

O mare provocare pentru nativii acestei zile este încercarea de a nu se plafona. Ar trebui să fie atenţi începând de la cea mai elementară manifestare fizică a personalității şi până la cel mai îndepărtat pas din evoluţia lor. Obiceiurile, repetiţia, confortul şi siguranţa financiară îi vor tenta să devină liniştiţi şi calmi. Vor ceda în fata dorinţei de a avea parte de lux şi de a vegeta. Astfel, îşi vor neglija idealurile şi planurile. Cei născuţi în această zi s-ar putea să fie confruntaţi şi cu un alt pericol. În tinereţe, vor încerca să obţină reuşite cât mai importante în plan fizic. Atunci când vor îmbătrâni şi aceste puteri vor începe să scadă, nu vor mai şti cum să reacţioneze în legătură cu ei înşişi. Vor avea posibilităţi concrete de a evolua spre poziţii mai importante, dar vor trece câţiva ani de lupte până când vor ajunge în aceste poziţii. Cei născuţi în această zi sunt extraordinar de mândri de ei înşişi, dar ar trebui să înveţe să ceară ajutor atunci când au nevoie de el. De asemenea, este important să înveţe să le acorde şi celorlalţi şansă de a ocupa poziţia cea mai importantă, cel puţin din când în când.

Distribuie pe:

Un comentariu la „ZIUA DE NAȘTERE 25 OCTOMBRIE”

Lasă un comentariu