ZIUA DE NAȘTERE 26 OCTOMBRIE

26 octombrie – ziua îndeletnicirilor organizatorice

Persoanele născute în această zi au un talent deosebit de a reforma, reorganiza şi de a conduce tot felul de instituţii. Pentru ei nu va conta dacă va fi vorba de organizaţii, cluburi, echipe, grupuri religioase, cercuri de afaceri sau chiar mari unităţi politice. De obicei, nativii vor ocupa poziţii de conducere sau se vor regăsi cel puţin în calitate de consilieri. Au un talent deosebit să ţină alături şi să conducă pe drumul cel bun o mică unitate operaţională. Sunt destul de capabili şi nu se tem să întreprindă acţiuni individuale. Cu toate acestea, pur şi simplu vor străluci atunci când vor fi implicaţi în proiecte comune cu colegii şi asociaţii lor. În cele mai multe dintre cazuri, nativii îşi vor lăsa amprenta în orice astfel de activitate, dar nu vor uita să pună binele grupului înainte de orice. Cu toate acestea, nu le place în mod deosebit să renunţe şi să sacrifice propriile dorinţe şi idealuri. Din această cauză, s-ar putea să caute situaţiile în care odată cu bunăstarea grupului vor obţine şi succesul personal.

Nativii acestei zile ştiu ce este puterea şi cum funcţionează ea în societate. Se pricep la tot ceea ce implică banii. Deseori, vor căuta să îşi îmbunătăţească situaţia financiară printr-o relaţie simbiotică cu organizaţia din care vor face parte. Dacă vor face parte din comitetul de conducere, vor face investiţii inteligente şi vor pune în aplicare strategii economice eficiente. Rareori vor acţiona într-un fel care să pună în pericol proiectele pe termen lung ale grupului lor. Dacă vor avea încredere în cauză pe care o susţin, nu vor ezita să facă mari sacrificii pentru ea. Dacă va fi nevoie, vor merge chiar foarte departe pentru a-şi îndeplini ţelul.

Cei născuţi în această zi sunt indivizi puternici. Din această cauză îi vor impresiona pe toţi cei din jurul lor. Ocazional, ar putea avea un comportament nechibzuit şi chiar nebunesc, dar de obicei emoţiile şi acţiunile lor sunt foarte bine controlate şi direcţionate. Unii dintre cei născuţi în această zi ar putea ridica controlul de sine la cel mai înalt rang. Este posibil ca ei să devină lipsiţi de înţelegere. Ar putea chiar să devină duri şi insensibili când vor fi confruntaţi cu orice fel de manifestare de slăbiciune şi de sensibilitate venită din partea celorlalţi. De fapt, este mult mai bine că semenii nativilor să aibă exact atitudinea opusă. Dacă vor afişa o faţadă invulnerabilă, le vor atrage atenţia nativilor şi îi vor determina să renunţe treptat la atitudinea aceea detaşată. Experienţa ar trebui să fie cea care să îi înveţe pe cei născuţi în această zi că adevăratul respect se câştigă. Nu îl pot obţine pur şi simplu. Din nefericire, uneori sentimentul de teamă poate fi foarte frustrant. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în acesta zi nu vor recunoaşte sub nici o formă ca teama pe care o vor inspira nu va fi echivalentul respectului.

Nativilor zilei de 26 octombrie le place să facă planuri, dar să le şi respecte. Dacă vor ocupa o poziţie autoritară, în mod sigur nu vor ezita să reamenajeze şi să reorganizeze de al un capăt la altul unitatea din care vor face parte. Vor face acest lucru chiar dacă vor stârni opoziţia multora. Pentru că sunt indivizi pragmatici, sunt capabili să folosească metode de lucru foarte eficiente. Este posibil să nu îşi poată ilustra câştigurile în termeni umani. Copiii care vor avea părinţi născuţi în această zi, vor şti ce aşteaptă aceştia de la ei. Privind din alt punct de vedere, copiii născuţi în această zi se vor aştepta să fie conduşi de părinţii lor. În cele din urmă, vor ajunge să resimtă orice nesiguranţă şi incertitudine în îndrumarea pe care o vor primi.

Responsabilitatea este un subiect foarte important pentru nativii acestei zile. În general, vor adera la principii stabilite cu fermitate. În orice caz, ar trebui să fie atenţi să nu cedeze în fata beneficiilor venite de pe urmă puterii. Astfel, s-ar putea să piardă legătură cu centrul lor moral.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu