Ziua de naștere 26 noiembrie

26 noiembrie – ziua manierelor distinse

 Persoanele născute pe 26 noiembrie demonstrează că au maniere neobişnuit de distinse atunci când întreprind ceva. Neîncadrându-se într-un model standard, cei născuţi astăzi se deosebesc de semenii lor. Ideile lor tind spre latura filosofică şi expansivă, însă ei manifestă şi un pragmatism destul de pronunţat, fiind persoane cu picioarele pe pământ. Extrem de concentraţi să realizeze şi să izbândească în viaţă, nativii zilei de 26 noiembrie îşi consideră creativă propria muncă. De asemenea, dezvoltarea personală este mult mai importantă decât toate onorurile şi recompensele pe care lumea le are de oferit. Anumiţi nativi ai acestei zile ajung să vadă viaţa în sine că pe o sarcină creativă şi să preţuiască experienţele zilnice. În acelaşi timp, minţile lor aspira la cele mai romantice şi mai extravagante idei.

Deoarece este imposibil ca nativii zilei de 26 noiembrie să renunţe la latura practică sau la latura imaginară a personalităţii lor, ei trebuie să încerce o sinteză a celor două laturi. Aceasta contradicţie aparentă poate consuma o mare parte a energiei lor pentru mulţi ani. Dacă nu vor găsi o modalitate de a le împăca pe amândouă, ei nu vor reuşi să realizeze nimic din ceea ce sunt capabili să realizeze în mod normal. De obicei, cheia acestei sinteze este experienţa de viaţă, dar până ce nu se realizează aceasta sinteză în vieţile celor născuţi astăzi, ei vor oscila când într-o parte, când în alta. Astfel, în loc să abordeze sarcini de bază, logice şi pragmatice, ei vor opta pentru cele extravagante. Succesul lor poate fi realizat într-o anumită măsură în oricare dintre laturile spectrului. Însă, ei vor avea un sentiment de nemulţumire deoarece o parte din potenţialul lor este risipit.

Pentru nativii zilei de 26 noiembrie, relaţiile cu persoanele iubite pot fi problematice, în primul rând datorită individualismului lor şi dragostei de libertate. Acestea vor surclasa adesea dorinţa lor de a avea un partener permanent. Mulţi dintre cei născuţi pe 26 noiembrie sunt alternativ, când entuziaşti şi calmi, când incapabili şi chiar lipsiţi de dorinţa de a se implica într-o relaţie de durată. De obicei, ei preţuiesc prietenii, dar sunt capabili şi de mari intimităţi cu aceştia. În cele din urmă, totuşi, ei înşişi sunt cei care vor respinge în relaţiile pe care le au, uneori în virtutea unui anumit tip de “premoniţie” mentală. Ei au o presimţire că vor fi respinşi şi acţionează în mod impulsiv. Astfel, ei pot fi periculoşi pentru cei cu care sunt implicaţi.

Nativii zilei de 26 noiembrie pot fi reticenţi în ceea ce priveşte căsătoria sau asumarea responsabilităţilor faţă de copii. Cei care aleg să rămână celibatari pot fi nefericiţi din când în când datorită faptului că îşi petrec viaţa singuri. Însă, ei consideră că este mai bine decât să se implice într-o relaţie permanentă şi neschimbătoare. Acestui tip de nativi ai zilei de 26 noiembrie le place să îşi afişeze ostentativ individualitatea. Ei consideră că este dificil atunci când moravurile sociale devin prea asupritoare. În acelaşi timp, fie că sunt implicaţi din punct de vedere emoţional sau nu, majoritatea nativilor zilei de 26 noiembrie se descurcă bine în societate atunci când îşi dau seamna ce vor cu adevărat şi integrează elementele disparate ale personalităţilor lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu