Ziua de naștere 27 noiembrie

27 noiembrie – ziua amuzamentului incitant

Nativii zilei de 27 noiembrie fie generează situaţii incitante, fie sunt atraşi de acestea, fie ambele. Ei sunt foarte rapizi şi posedă o calitate incitantă care pare să le caracterizeze acţiunile. Cei născuţi astăzi pot fi extrem de impulsivi şi rareori se vor opri să se întrebe dacă se îndreaptă pe drumul cel bun. Adesea, intuiţiile lor sunt corecte, dar pot greşi la fel de bine în acest sens.

Persoanele născute pe 27 noiembrie adesea le dau celorlalţi impresia că sunt tipul de persoane nervoase. Atât din interior, cât şi din exterior ei par să fie într-o continuă mişcare. Sunt capabili să îşi exercite imensa energie pentru a termina în conformitate cu termenul limită pe care îl au. Astfel, ei reprezintă membri de bază ai unei echipe. De asemenea, ei ştiu dinainte de ce au nevoie colegii lor, atât din punct de vedere tehnic, cât şi emoţional. Din acest motiv, ei vor deveni şefi excelenţi. Fiind tipul de persoane lipsite de autoritate, ei nu tind să se revolte împotriva restricţiilor care le sunt impuse. Asfel, ei se vor simţi destul de incomod în postura de a-i disciplina pe ceilalţi. Libertatea absolută de acţiune este cerinţa lor de bază şi doar cei care înţeleg acest lucru vor fi capabili să trăiască în armonie cu aceştia.

Frustrarea este evidentă în orice nativ al zilei de 27 noiembrie care este prizonier al unui stil de viaţă inflexibil sau care este legat de un partener rigid din punct de vedere moral. O asemenea frustrare poate izbucni pe neaşteptate datorită nerăbdării şi temperamentului nativilor. Mânia este adesea o problemă serioasă pentru cei născuţi astăzi, fie că este exprimată în mod deschis sau este bine păstrată în ei înşişi. În cazul din urmă, asemenea emoţii se pot transforma foarte uşor în depresii sau în sentimente de autocompătimire.

Persoanele mai evoluate născute pe 27 noiembrie sunt organizate stratosferic, iar cele mai puţin evoluate sunt organizate catastrofic. De obicei, totuşi, cei nacuti în această zi nu oscilează. Ei consideră că tot ce este bun sau rău nu durează la nesfârşit. Totuşi, este dificil pentru nativii zilei de 27 noiembrie să persiste într-o situaţie care se prevede clar că nu va dura. Din fericire, ei par să trăiască din plin momentul.

Nativii zilei de 27 noiembrie se pot descurca surprinzător de bine în situaţiile de familie deoarece iubesc copii, animalele şi doresc să îşi facă căminele comfortabile şi sigure. Sunt cei mai fericiţi când au şi stabilitate şi libertatea de a hoinări, o combinaţie care nu este atât de uşor de obţinut, din nefericire. Datorită atitudinii lor lipsite de autoritate, ei se pot simţi mult mai comfortabil dacă îşi vor trata copii ca pe nişte prieteni sau fraţi. Acest lucru poate cauza probleme reale copiilor care simt nevoia de a avea un tată sau o mamă puternică. Va trebui să caute acest lucru în altă parte.

Violența este temă ce figurează în mod constant în vieţile multor persoane născute pe 27 noiembrie. Nativii fie că sunt predispuşi la violenţă, fie atrag în mod inexplicabil violența din mediul înconjurător. Să înveţe să îşi echilibreze energiile, să facă faţă supărărilor şi ieşirilor necontrolate şi să calmeze apele tulburi reprezintă provocări sprirituale majore pentru ei. De obicei, evoluţia lor personală va creşte direct proporţional cu capacitatea lor de a înţelege şi de a-şi canaliza aceste energii.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu