Ziua de naștere 28 noiembrie

28 noiembrie – ziua lupului singuratic

Individualităţile extrem de intense născute pe data de 28 noiembrie trebuie să îşi urmeze propriul curs. Paradoxuri în viaţă, cei născuţi astăzi sunt individizi complecşi care nu încetează niciodată să îşi uimească familia şi prietenii cu unică lor combinaţie de agresivitate şi sensibilitate. Ideologia lor este extrem de imporantă pentru ei, dar se poate schimba într-o manieră tulburătoare, devenind un amestec de ironie şi seriozitate. De exemplu, poate fi dificil de stabilit dacă un individ născut pe 28 noiembrie este conservator sau radical, liberal sau democrat, un susţinător al ordinii sociale sau un rebel anarhist. În final, asemenea termeni nu îi caracterizează prea bine pe nativi. Ei trebuie să fie înţeleşi în proprii lor termeni.

Deşi nativii zilei de 28 noiembrie par tipi fizici, caracteristica lor de bază este cea mentală, chiar intelectuală. Indiferent pe ce drum o apucă din punct de vedere profesional sau în viaţă, ei vor fi adesea întâlniţi pledându-şi cauză, refuzând să se supună unor sisteme de credinţe şi dogme prestabilite. Sunt în principal gânditori autodidacţi şi, pentru mulţi dintre ei, şcoala este în cel mai bun caz un motiv de plictiseală şi în cel mai rău caz o închisoare. Ei au o înclinaţie puternică pentru puncte de vedere contradictorii datorită adversităţii lor faţă de declaraţiile absolute şi faţă de toate tipurile de generalizări.

Nativilor zilei de 28 noiembrie le plac înţepăturile comice. Ei vor folosi satira şi ironia că pe nişte arme puternice împotriva adversarilor lor şi, de asemenea, ca mijloace de a clarifica şi de a-şi materializa propriile lor puncte de vedere. Cel mai adesea, totuşi, ei vor demonstra o seriozitate extremă. Din punct de vedere emoţional, nativii zilei de 28 noiembrie sunt de obicei prinşi în propria lor furtună. Legăturile romantice pot apărea destul de frecvent, dar cei născuţi în această zi au mari probleme cu menţinerea stabilităţii în acest domeniu. Pe de altă parte, prieteniile lor sunt de obicei foarte solide şi extrem de importante. Cei care sunt implicaţi în relaţii cu ei nu vor uita niciodată această experienţă. Ei îşi vor urmă propriul drum şi vor face aşa cum consideră ei de cuviinţă. De exemplu, ei se pot număra printre cei mai generoşi indivizi, iar în alte situaţii cei mai egoişti. Adesea, bunătatea şi natura lor sunt mult mai uşor de înţeles pentru animale şi copiii mici, la un nivel pur intuitiv, decât de minţile critice, analitice şi mature. Dragostea pentru natură şi pentru lumea animală este de fapt sacră pentru ei, fiind în mod constant propriul refugiu din experienţele umane, adesea dezamăgitoare şi nesigure.

Este posibil ca cea mai mare problemă a persoanelor născute pe 28 noiembrie să fie înţelegerea lor înşişi. Ei sunt capabili să îşi întărească personalităţile dificile şi complexe. De obicei, sentimentele lor precipitante sunt cele care îi fac pe aceştia să se vadă într-o lumină mult mai obiectivă. Mulţi dintre cei născuţi astăzi îşi folosesc muncă că pe o evadare din ceea ce înseamnă implicare de sine excesivă. În ceea ce priveşte cele patru facultăţi majore ale percepţiei – intelectul, sentimentul, intuiţia, senzaţia – un efort titanic trebuie să fie depus de către nativii zilei de 28 noiembrie pentru a le echilbra. Doar astfel pot progresa în dezvoltarea lor personală şi pot ajunge să se înţeleagă cu cei care îi înconjoară.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu