Ziua de naștere 29 noiembrie

29 noiembrie – ziua instigatotului

 Cei născuţi pe 29 noiembrie au un talent de a-i provoca pe ceilalţi – uneori să gândească, alteori spre conflict. Le place să aţâţe lumea şi, de obicei, doar prezenţa lor duce la anumite schimbări. Deşi uneori sunt categorisiţi drept scandalagii, ei nu sunt prea preocupaţi de ceea ce gândesc ceilalţi.

Nativii zilei de 29 noiembrie ştiu cum să apese pe butoanele sentimentale. Ei se pot distanţa de un moment dificil doar prin ridicarea unei sprâncene sau prin păstrarea unei linişti desăvârşite. Ei se pot privi pe ei înşişi ca pe nişte câini de pază în slujba adevărului şi vor ataca pe orcine încearcă să îi îndepărteze de acest adevăr. Capacitatea lor de a pedepsi asemenea infractori poate fi înspăimântătoare deoarece ştiu exact când şi unde să lovească. Ei trebuie să se ferească, totuşi, de pedepsele prea aspre şi să îşi piardă integritatea.

Chiar dacă nativii zilei de 29 noiembrie nu contribuie atât de mult la stabilitatea instituţiilor sociale şi politice, cu siguranţă ei rămân oneşti şi foarte discreţi. În viaţa lor personală, cei născuţi astăzi tind să se menţină pe poziţii şi pot asigura securitatea familiei şi prietenilor pe termen lung. Ei se manifestă ca un uragan – învolburând totul în jurul lor şi neavând nici o intenţie de a părăsi respectivă zona prea curând. Cei care îndrăznesc să intre în mijlocul uraganului pot fi siguri că vor fi protejaţi de influenţele din exterior.

Persoană care suferă cel mai mult, în mod normal, datorită emoţiilor labile şi sentimentelor instabile ale nativilor zilei de 29 noiembrie sunt chiar ei înşişi. Ei pot cauza probleme celorlalţi, dar este dificil de imaginat cum este să fii în pielea lor. Acest sentiment de a fi incomozi cu ei înşişi şi de autocompătimire este unul pe care persoanele mai perspicace îl pot detecta la nativi.

În ceea ce priveşte ambiţia şi chemarea lor, nativii zilei de 29 noiembrie sunt de obicei mult prea ocupaţi cu problemele zilnice şi problemele personale pentru a se gândi să cucerească lumea. Din punct de vedere social şi al carierei, ei ajung adesea la un anumit nivel şi prefera să rămână acolo. Totuşi, prin intermediul talentului lor de a ataca pentru a supravieţui, ei pot fi capabili să apeleze la influenţe provocatoare manipulatoare pentru perioade de timp destul de lungi. Dacă există pericolul de a fi destituiţi, va fi vorba de intervenţia colegilor care s-au săturat să se tot lupte cu aceştia pentru chestiuni polemice. Acelaşi lucru poate fi valabil şi în cazul partenerilor şi prietenilor răbdători, care eventual îşi dau seama că viaţa ar fi cu mult mai simplă (deşi mult mai plictisitoare) fără polemica lor. Dacă nativii zilei de 29 noiembrie doresc să aibă o viaţă mai fericită, ei trebuie să înveţe să fie mai puţin provocatori şi uneori să lase lucrurile să îşi urmeze propriul curs.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu