ZIUA DE NAŞTERE 27 MAI

27 mai – ziua devotamentului impus

Persoanele născute pe 27 mai sunt de două tipuri: cei care se dedica unei cauze sau structuri sociale şi cei care sunt devotaţi propriei lor dezvoltări. În oricare din aceste cazuri, cei născuţi astăzi se aruncă cu capul înainte în ceea ce priveşte munca lor şi de obicei se specializează în domenii de activitate alese din timp. Cea mai mare necesitate a nativilor este comunicarea. Din acest motiv, finalizarea unei sarcini include o prezentare puternică a produsului final pe care o vor face persoanelor interesate.

Nativii acestei zile pot munci toată viaţa pentru a-şi întreţine familia sau se vor dedica unui grup social şi chiar dezvoltării talentelor cu care sunt înzestraţi. Rareori, însă, ei se vor dedica ambelor obiective. Astfel, cei cărora le lipsesc contactele sociale sau cei care lucrează în cadrul unui grup vor îngropa definitiv această tendinţă de a-şi dezvolta talentele proprii. Totuşi, în oricare dintre cazuri, eforturile lor sunt pline de entuziasm şi pasiune.

Există un punct cheie în viaţa majorităţii celor născuţi pe 27 mai (atunci când Saturn este la prima lui întoarcere, în jurul vârstei de douăzeci şi opt spre treizeci de ani, sau în cazul crizei vârstei mijlocii, în jurul vârstei de patruzeci spre patruzeci şi patru de ani). În acest caz, ei vor lua o decizie importantă privitor la carieră. În general, alegerea este permanentă şi rareori o vor abandona. Nativii zilei de 27 mai au o viziune sălbatică şi trăsnită despre lume. Într-adevăr, simţul umorului de bufoni pe care îl poseda poate cauza consternare în anumite situaţii. Ei nu vor ezita să-şi împărtăşească gândurile chiar dacă nu vor trece la aplicarea acestora. În astfel de cazuri, ceilalţi considera că nativii dau dovadă de lipsa de tact şi diplomaţie şi incapacitatea de a alege momentul potrivit pentru o astfel de abordare. Deoarece nativii zilei de 27 mai sunt în general foarte absorbiţi de prezentarea lor, ei îşi pot interpreta greşit auditoriul. Fie că sunt personalităţi imorale sau conservatoare, cei născuţi astăzi exercită o mare influenţă asupra celorlati, dar reacţiile pe care le provoacă sunt adesea tulburătoare pentru ei. În consecinţă, pot sfârşi prin a ignora complet ceea ce trebuie să critice.

Nativii zilei de 27 mai pot fi atât de devotaţi activităţii lor încât vor persevera în timp, chiar dacă le sunt sau nu recunoscute meritele. Astfel, ei au mari şanse să reuşească ceea ce şi-au propus. Pe de altă parte, ei pot fi orbi în ceea ce priveşte defectele lor.

Tipic pentru nativii zilei de 27 mai este să realizeze cele mai mari succese departe de locul lor de naştere. Ei pot simţi nevoia să calatoresca în alte localităţi, unde vor deveni cetăţeni « adoptaţi ». Să trăiască departe de casă poate fi extrem de dificil pentru ei. Depăşirea obstacolelor, inovarea şi depăşirea provocărilor legate de noua situaţie este specialitatea nativilor zilei de 27 mai. În timpul orelor de repaus, ei vor căuta să se bucure de tot ceea ce pot. Varietatea oferită de noile locuri le va prii de minune din acest punct de vedere.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu