ZIUA DE NAŞTERE 28 MAI

28 mai – ziua deschizătorului de drumuri

Nativii zilei de 28 mai sunt cei mai fericiţi atunci când demarează proiecte noi, când îşi implementează ideile unice şi când se simt liberi să împărtăşească ceea ce gândesc celor din jurul lor. Munca lor este originală şi elegantă în simplitatea ei. De obicei, datorită orientării lor spre viitor, a stilului dur şi a punctelor de vedere individuale evoluate, ei reuşesc să realizeze ceva atunci când îşi găsesc meseria potrivită. În acest răstimp, ei se pot menţine la suprafaţă, trecând de la un loc de muncă la altul sau de la un grup social la altul.

Persoanele născute astăzi nu sunt doar individualităţi orientate spre idee, ci chiar înfăptuiesc ceea ce gândesc. Libertatea individuală de a acţiona este piatra lor de temelie. Din nefericire, uneori sunt luaţi de val şi uită regulile care ne integrează în societate. În cazul în care se păcălesc pe ei înşişi, vor fi doborâţi de situaţii în urma cărora le va fi foarte greu să se repună pe propriile picioare. Dacă sunt persoane hotărâte, ei vor continua nestingheriţi. În cazul în care nu sunt tari pe poziţie, este posibil să o ia pe căi greşite.

Poveştile de succes ale nativilor zilei de 28 mai sunt foarte variate din punctul lor de vedere. Nativii acestei zile vor ajunge foarte rar să reuşească în viaţa prin intermediul unor cunoştinţe sau prin nepotism. În cazul lor, este mult mai probabil să se remarce prin aplicarea propriilor talente. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi pe 28 mai pot suferi foarte mult de frustrarea de a nu fi recunoscuţi. Ei consideră că este foarte dificil să îi facă pe ceilalţi să le asculte părerea când este vorba de probleme de o importanţă majoră. De obicei, ei trebuie să se adpateze oricărui sistem în care lucrează şi să se abţină uneori să-şi exprime ideile. Vor avea posibilitatea să se remarce în momentul în care li se va da mâna liberă la inovaţii şi nu trebuie să se dea cu capul de toţi pereţii şi să stârnească aversiunea celorlalţi.

Persoanele născute pe 28 mai sunt rareori profesori buni şi pot avea dificultăţi în explicarea măsurilor pe care le întreprind pentru a-şi concretiza ideile neobişnuite. Ei nu se remarcă drept persoane de acţiune. Datorită pornirilor excesive ale ego-ului lor, ei se pot detaşa de ei înşişi sau de cei din jurul lor. Astfel, nativii zilei de 28 mai au nevoie să se gândească mai mult la motivaţiile lor şi la ale celorlalţi.

Uneori, cei născuţi astăzi vor avea probleme în finalizarea proiectelor, mai ales datorită faptului că încep atât de multe lucruri în acelaşi timp. Faza de început a fiecărui proiect este cea care îi atrage în mod deosebit. Ei preţuiesc inovaţia pentru sensul ei profund şi au nevoie în mod constant de noi stimuli. Este posibil ca ei să se teamă de procesul de repetiţie. Consideră că dacă zăbovesc prea mult la un proiect, îşi vor pierde sursa de inspiraţie şi vor începe să acţioneze în mod mecanic. Nativii zilei de 28 mai trebuie să înveţe neapărat să întreţină şi să persevereze. Ei vor întâmpina adevărate provocări atunci când vor încerca să le prezinte celorlalţi ceea ce gândesc.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu