Home > Numerologie > Ziua de naştere : 27

Omenoşi dar nerăbdători, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 27 sunt firi independente şi calme, greu de înfuriat, dar care, o dată stârniţi, îi intimidează pe cei din jur. În multe cazuri sunt atraşi de religie sau de ştiinţă, le place să călătorească şi, în general, sunt înzestraţi cu o imaginaţie foarte bogată.

Aţi fost o persoană răsfăţată de succes. Aveţi abilităţi extraordinare şi duceţi la bun sfârşit tot ceea ce vă propuneţi. Când ceva nu vă reuşeşte, vă încrâncenaţi foarte tare. Aceasta va avea ca efect scăderea încrederii în propria dumneavoastră persoană, lucru negativ de altfel pentru toată lumea. Va fi foarte greu pentru dumneavoastră să vă găsiţi o profesie care să vă permită să vă manifestaţi aşa cum sunteţi şi nu numai să primiţi şi să executaţi ordine. Preferaţi să fiţi dumneavoastră şeful şi chiar aveţi calităţi de conducător. Partenerii dumneavoastră nu vor avea motive să se plângă. Oricine are nevoie de ajutor poate să apeleze la dumneavoastră. Se poate spune că doar motivaţia dumneavoastră va fi cea care va determina cât de departe veţi ajunge. Pentru a nu va pierde încrederea în dumneavoastră ar fi bine să nu vă fixaţi ţelurile prea sus şi să nu vă intimidaţi de probleme minore.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply