ZIUA DE NAȘTERE 28 OCTOMBRIE

28 octombrie – ziua cercetărilor

Persoanele născute în această zi cred cu tărie că trebuie să fii bine pregătit în orice situaţie. În general, înainte să facă ceva, îşi vor acorda un anumit timp pentru a putea înţelege toate aspectele pe care la va implica acea situaţie. Vor proceda în acest fel înainte să îşi investească timpul, banii sau energia într-un lucru şi chiar înainte să vorbească. În plus, atunci când îşi vor propune ceva, vor face cercetări permanente pentru a se ajuta în obţinerea scopului final. Nativii îşi vor face întotdeauna toate temele. S-ar părea că aceasta este psihologia lor de viaţă. Ei urăsc mai mult decât orice neplăcerile provocate de situaţiile în care nu vor fi îndeajuns de bine pregătiţi. Eforturile lor pot atinge cote extreme. Vor fi foarte neliniştiţi atunci când vor fi confruntaţi cu un termen limită, o întâlnire sau cu necesitatea de a păstra ordinea şi disciplina la locul de muncă.

În anumite situaţii, cei născuţi în această zi ar putea avea parte de necazuri şi neplăceri mari. Este vorba de acele situaţii în care vor impune celorlalţi standardele lor. Nu ar trebui să judece şi să aibă pretenţii pe măsură acestor standarde pentru că fiecare om are limitele lui. Nativii ar trebui să se poarte în consecinţă. Ar trebui să înveţe să accepte glumele făcute pe seama lor şi distracţia care va urma apoi. Dacă îşi vor permite să aibă câteva mici slăbiciuni va fi foarte bine pentru păstrarea sănătăţii lor. Cei mai mulţi dintre nativi nu fac nici o diferenţă între carieră şi viaţa privată. Unii dintre ei ar putea avea un comportament exact opus: acasă vor adopta o atitudine relaxată şi uneori chiar neglijentă. Poate că cei din urmă vor ajunge să fie fericiţi. În mod sigur, ambele tipuri de persoane vor cere multă înţelegere din partea celor cu care vor trăi.

Este extrem de important pentru cei născuţi în această zi să vadă dincolo de fenomen şi să înţeleagă felul în care merg lucrurile. Într-avevar, concepţiile lor în această privinţă sunt foarte serioase. După părerea lor fiecare lucru este făcut pentru a sluji îmbunătăţirea vieţii oamenilor. În mod paradoxal, nu le pasă prea mult de o adunare de oameni. Au o mare aversiune faţă de orice fel de aglomerare.

Nativii zilei de 28 octombrie impun standarde foarte ridicate celor cu care au o relaţie personală sau de prietenie, dar vor fi îndeajuns de sensibili pentru a le acorda celorlalţi şansă de a-şi face cunoscute intenţiile. Ar trebui să evite să fie prea severi şi prea didactici cu proprii copii.

Prezentarea adevărului şi formelor sale este o preocupare centrală în viaţa nativilor. În mod foarte frecvent, va exista riscul să devină sarcastici şi tăioşi (şi în consecinţă să fie lipsiţi de popularitate). Ar trebui să evite să se amestece şi să se contrazică în situaţiile în care nu sunt doriţi. Ar avea mult mai mult de câştigat dacă ar face eforturi substanţiale pentru a-şi cultiva şi folosi diplomaţia. Ar fi bine să înveţe să facă cunoscute anumite lucruri într-un mod mai plăcut şi cu mai multă atenţie.

În general, nativii acestei zile sunt foarte pricepuţi să mânuiască banii. Vor intenţiona să îşi construiască o bază financiară care să prezinte siguranţă. Înţeleg şi aplică la fel de bine amblele concepte: investiţia şi economia. În viziunea lor, acumularea puterii este importantă doar pentru ei. Se vor ajuta de această putere pentru a lucra pentru binele familiei, grupului social din care fac parte şi chiar pentru binele oamenilor în general. În orice caz, trebuie să evite să aibă un comportament rigid şi atitudini dominatoare. Astfel, vor reuşi să limiteze spontaneitatea celorlalţi, poate chiar şi pe a lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu