Ziua de naștere 29 octombrie

29 octombrie – ziua ideilor inovatoare

În general, indiferent de situaţia în care se afla, cei născuţi în această zi manifestă dorinţa unei noi abordări şi aducerea unor idei noi în munca lor. Vor face o evaluare rapidă a metodelor de a face mai bine un anumit lucru. Acest comportament este normal pentru nativi. Au tendinţa de a fi foarte logici şi de a funcţiona bine în cadrul unui sistem, mai ales dacă sunt implicaţi şi la nivel personal. Vor avea aceeaşi atitudine indiferent dacă vor fi intelectuali, birocraţi sau pur şi simplu muncitori de rând. În cele mai multe dintre cazuri, gândesc şi evaluează foarte bine planurile pe care şi le fac. În cazul în care va fi nevoie, îşi vor reevalua toate calculele. Sunt tot timpul preocupaţi să se pregătească. Această trăsătură alături de importantele calităţi personale vor determina nivelul succesului pe care îl vor obţine nativii.

De obicei, atât bărbaţii cât şi femeile născuţi în această zi sunt foarte preocupaţi de politică. Trăsătura acesasta se va face remarcată de câte ori vor întreprinde o acţiune în cadrul familiei, grupului social sau în cadrul naţiunii. Deci, atât la nivel conştient cât şi la nivel inconştient sunt interesaţi de folosirea puterii şi a efectului pe care îl are ea asupra celorlalţi. Deseori, aceşti nativi fermecători sunt genul de oameni foarte convingători. La nivel personal, sunt capabili să exercite un control puternic asupra celor alături de care sunt implicaţi într-o relaţie sentimentală. Din acest punct de vedere, ar trebui să fie atenţi pentru că există pericolul de a influenţa în mod involuntar viaţa persoanei iubite. În plus, există riscul ca nativii să devină dependenţi de rolul lor dominant.

Dacă este nevoie, cei născuţi în această zi ştiu cum să folosească sexul, banii şi puterea pentru a manipula o anumită situaţie. Ei ştiu instinctiv cum să facă o impresie puternică încă de la început. De asemenea ştiu cum să obţină ceea ce îşi doresc. Felul lor de a se comporta va depinde mult de sistemul de valori pe care îl vor avea şi de capacitatea de a-şi exercita talentele. Uneori, ar putea avea o atitudine machiavelică sau asemănătoare cu cea a unor mercenari, dar, în general ar putea fi descrişi ca persoane diplomate, pline de tact şi înţelepte. În cazul nativilor acestei zile, puterea de a impresiona şi de a-i influenţa pe ceilalţi este un dar natural. Însă, aceste calităţi ar putea spori pericolul de a cădea pradă lipsei de umanitate sau ambiţiilor oarbe.

Nativii acestei zile sunt experţi în domeniul lor de activitate. În plus, au calitatea extraordinară de a funcţiona din ce în ce mai bine. Ei se vor impune ca autorităţi de necontestat. În cele din urmă, un asemenea comportament nu va face decât să dea naştere unor resentimente sau revolte în rândul partenerilor sau subordonaţilor. Mai mult decât atât, dacă se vor refugia în spatele unui munte de elemente de logică va exista pericolul de a-şi neglija nevoile emoţionale. Astfel, vor deveni distanţi, insensibili şi aspri. Cei născuţi în această zi au tendinţa de a fi secretoşi. Din acest motiv, s-ar putea să nu fie bine înţelese motivele şi onestitatea intenţiilor lor. Aşadar, nu ar strica dacă ar fi puţin mai deschişi şi mai încrezători cu persoanele de lângă ei.

Persoanele născute pe data de 29 octombrie sunt foarte atente şi ţin foarte mult la familiile şi prietenii lor. De obicei, sunt foarte protectori, îşi asumă şi îşi duc la bun sfârşit responsabilităţile familiale. În orice caz, ar trebui să fie atenţi să nu îşi izoleze familiile. Atenţie deosebită ar trebui acordată şi atitudinii duale pe care au tendinţa să o manifeste: vor acorda multă dragoste şi compasiune celor dragi, iar pe ceilalţi aproape că îi vor neglija.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu