Ziua de naștere 3 aprilie

3 aprilie – ziua pivotului

Persoanele născute pe 3 aprilie manifestă o dorinţă puternică de a fi indispensabili celor din viaţa lor. Ei reuşesc aproape întotdeauna să fie în centrul atenţiei prin intermendiul cunoştinţelor, calităţilor sau priceperii lor. Pentru ei este prioritar să păstreze ordinea şi să menţină controlul asupra lucrurilor ce îi înconjoară acasă sau la serviciu. De obicei îi coordonează pe cei din jurul lor ţipând, exprimându-şi dorinţele în mod direct şi aşteptând ca ceilalţi să îi asculte cu atenţie. Cei născuţi astăzi nu tolerează ignoranţii. Totuşi, prefera să nu afişeze o atitudine dictatorială. De obicei reuşesc să îi câştige pe ceilalţi foarte uşor de partea lor prin farmecul natural cu care sunt înzestraţi.

Cei născuţi astăzi sunt înţelegători cu ceilalţi. Când este vorba de lucruri importante se bazează pe intuiţia lor bine dezvoltată. Uneori pot vedea lucrurile simplist şi nu reuşesc să rezolve anumite probleme. Francheţea şi asprimea lor îi dezavantajează în anumite situaţii. În majoritatea cazurilor însă, ceilalţi ajung să recunoască şi să preţuiască perspicacitatea celor născuţi astăzi şi consideră că prezenţa lor le conferă siguranţă în caz de pericol sau de nevoie.

Persoanele născute pe 3 aprilie sunt capabile să acţioneze pe cont propriu, independent de ceilalţi. Uneori, prin implicarea lor în anumite grupuri sau activităţi sociale absorb energia celorlalţi, lucru deloc neobişnuit pentru ei, mai ales că au nevoie de admiraţie şi mărire. Prin forţa personalităţii lor au capacitatea de a aduce la un loc elemente foarte diferite şi contradictorii. Totuşi, uneori au tendinţa să favorizeze anumiţi subordonaţi şi pot crea astfel probleme celor din jur.

Persoanele născute pe 3 aprilie au tendinţa de a fi bonomi. De asemenea pot fi consideraţi şi naivi. De fapt, cei născuţi astăzi îi impresionează adesea pe ceilalţi prin amestecul lor neobişnuit de copilărie şi maturitate, naivitate şi realism, egoism şi responsabilitate. Sunt capabili să facă erori grave de judecată, lucru deloc neobişnuit pentru sistemul lor rigid de a-şi pune în aplicare convingerile. Pentru că în general nu o fac cu răutate, familia şi cei ce îi admiră îi iartă mult mai uşor.

Una din cele mai mari provocări întâmpinate de cei născuţi pe 3 aprilie este să nu fie nevoiţi să îndeplinească doar un singur rol în viaţă şi astfel să se priveze de posibilităţile de dezvoltare din viitor. Trebuie să fie foarte atenţi ca poziţia de pivot pe care o ocupa să nu devină principalul obstacol în calea unei astfel de evoluţii ascendente. Este foarte important să înveţe să spună nu oamenilor şi proiectelor ce îi distrag sau îi suprasolicită. De asemenea este vital să îşi cultive independența şi să aibă iniţiativa fără să se simtă vinovaţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu