Ziua de naștere 4 aprilie

4 aprilie – ziua iniţiativei

Persoanele născute pe 4 aprilie ştiu cum să se afirme şi să-şi scoată în evidenţă personalitatea destul de neobişnuită. În cazul lor, această inițiativă este necesară deoarece sorţii de izbândă nu îi favorizează de cele mai multe ori. Acest lucru poate fi cauzat de reacţiile celorlalţi la ciudăţeniile lor sau se poate datora faptului că ei înşişi se manifestă că proprii lor duşmani. Indiferent de caz, ei trebuie să lupte pentru ceea ce vor. Problema este că le trebuie foarte mult timp până să îşi dea seama cine sunt şi ce anume caută. În consecinţă, perseverența este una din calităţile foarte importante pentru succesul lor.

Cei născuţi astăzi un trebuie să se rezume doar la iniţierea unui proiect ci trebuie să-şi demonstreze abilitatea de a descoperi eventualele probleme pentru a-l putea duce la bun sfârşit. În general, succesul sau nereuşita lor în viaţa depind de această calitate. Desigur, este necesar ca ei să-şi controleze tendinţa de a se implica în noi proiecte înainte de a le finaliza pe cele deja existente.

Persoanele născute pe 4 aprilie se pot îndrepta într-o direcţie total greşită, dar în momentul în care realizează acest lucru ei îşi găsesc curajul şi resursele pentru a schimba cursul lucrurilor. Sunt capabili să proiecteze un nou plan de acţiune şi să-şi continue drumul. Cei născuţi astăzi pot fi extrem de încăpăţânaţi mai ales în ceea ce priveşte activitatea lor; îi detestă pe cei care se opun ideilor lor fără să le înţeleagă în totalitate. Uneori este nevoie de răbdare din partea colegilor sau partenerilor pentru a putea duce ceva la bun sfârşit.

Cei născuţi pe 4 aprilie nu caută doar aprobare din partea celorlalţi ci şi atingerea unei performanţe în domeniul lor de activitate. Aceasta nu înseamnă că ei caută veneraţie sau adulaţie. Nu tind neapărat să deţină un post de conducere în cadrul activităţii pe care o desfăşoară. Este de-a dreptul dureros să îi privăm de nevoia lor înăscută de a iniţia, şi adesea, de a inova. Persoanele născute pe 4 aprilie pot fi executanţi excelenţi şi lucrează foarte bine cu cei care le implementează ideile. Prefera să-şi exercite calităţile de conducători în cadrul familiei sau al altor grupuri sociale. Este foarte solicitant să lucrezi pentru cei născuţi pe 4 aprilie, dar satisfacţiile sunt pe măsură efortului depus. Ei prezintă clar ceea ce aşteaptă de la ceilalţi şi în acelaşi timp evaluează corect lucrurile deja efectuate. Totuşi, uneori pot deveni nerăbdători. Consideră extenuant faptul că trebuie să repete şi să insiste pentru a fi înţeleşi. În cele din urmă, mulţi dintre cei născuţi pe 4 aprilie prefera să lucreze pe cont propriu că întreprinzători independenţi.

Trebuie subliniat faptul că cei născuţi pe 4 aprilie nu pot fi dirijaţi decât după ce îşi descoperă scopul în viaţă. În cazul în care au luat-o pe un drum greşit, se apropie deja de vârsta a doua şi nu au realizat încă acest lucru, trebuie să fie abordaţi de către cineva foarte apropiat lor, în care implicit au încredere. Este mult mai bine să descopere ei înşişi acest lucru, deşi uneori se poate întâmpla să fie mult prea târziu. Astfel, este foarte important să aibă un partener de viaţă sau un confident capabil să dea sfaturi serioase şi obiective. Dacă sunt prea preocupaţi să se înconjoare prosteşte de admiratori şi linguşitori, cei născuţi pe 4 aprilie vor avea de suferit. Este esenţial să existe o persoană cu capul pe umeri în viaţa lor pentru a putea fi pe deplin fericiţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu