Ziua de naștere 5 aprilie

5 aprilie – ziua consecinţei

Cei născuţi pe 5 aprilie au capacitatea de a reuşi în viaţă şi tenacitatea de a se menţine pe poziţie. Fiind înzestraţi cu reale calităţi, dau impresia că sunt stăpâni pe ei fără a părea exageraţi sau egoişti. Ei se lăsă mai degrabă înşelaţi de aparenţe în loc să abordeze serios problemele şi să le analizeze în profunzime. În majoritatea cazurilor, ei practică o singură meserie, se ghidează după un singur set de principii, îşi urmează cursul corect al vieţii. Cei născuţi pe 5 aprilie sunt dornici de apreciere, dar un depind de ea. Perseverează în eforturile lor, fiind dornici şi interesaţi să li se acorde atenţie. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul lor, ei găsesc puterea de concentrare pentru a menţine lucrurile sub control.

Deşi este greu de crezut, ei acceptă în jurul lor persoane cu calităţi mai slabe. Le este foarte uşor să joace rolul modestului, al omului obişnuit. Desigur, pentru cei mai înzestraţi dintre nativii zilei, acesta este un simplu rol. Totuşi, persoanele născute pe 5 aprilie nu sunt analizate, testate sau ghicite prea des. Atât timp cât sunt preocupaţi de rolul pe care îl joacă, ei intră perfect în pielea personajului respectiv şi nu vor ca ceilalţi să le descopere adevărata personalitate.

Cea mai potrivită meserie pentru cei născuţi pe 5 aprilie este cea care le garantează longevitatea pentru că tind să fie longevivi. De-a lungul vieţii, ei se dezvoltă foarte bine în cariera lor şi obţin satisfacţii importante. Nu se poate spune acelaşi lucru despre mariajele lor care se dovedesc uneori furtunoase sau marcate adesea de incidente neplăcute. Totuşi, există posibilitatea ca unii dintre nativii acestei zile să aibă parte de relaţii de lungă durată. Adesea, ei nu văd nimic în neregulă în comportamentul lor. Din punct de vedere sentimental, cei născuţi astăzi sunt foarte dificil de abordat şi detestă să discute despre problemele personale. În general, cei implicaţi în legături sentimentale cu cei născuţi pe 5 aprilie descoperă că trebuie să fie foarte înţelegători şi răbdători cu ei. Într-adevăr, este nevoie de foarte multă înţelegere deoarece persoanele născute pe 5 aprilie atrag foarte uşor admiratorii.

Nativii zilei de 5 aprilie sunt genul de persoane care nu doresc sub nici o formă să preia prea multe responsabilităţi. Ei pot atrage ura celorlalţi datorită abordării directe sau francheţii lor. Nu vor face compromisuri în privinţa concepţiilor lor, indiferent de consecinţe. Banii nu sunt pentru ei o prioritate. Mult mai important este să aibă succes în implementarea planurilor lor. Idealurile lor sunt bazate pe aplicarea marilor lor crezuri, atâta vreme cât nu le sunt lezate cinstea şi integritatea. Ei pot depăşi fără doar şi poate orice piedică pentru a continua afacerea vieţii lor. Adesea sunt puşi în situaţia de a-şi înfrunta adversarul.

Deseori, când sunt preocupate de o anumită activitate sau idee, persoanele născute pe 5 aprilie nu ştiu când să renunţe. Ei nu conştientizează faptul că există posibilitatea ca punctul lor de vedere să un fie împărtăşit de ceilalţi. De asemenea, unele persoane născute astăzi îşi canalizează toată atenţia către activitatea lor de bază şi uită de viaţă particulară. De aceea, este esenţial ca ei să se preocupe periodic şi de viaţa lor personală. În cazul în care sunt necesare anumite schimbări, ei trebuie să le facă chiar dacă este dificil sau dureros.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu