Ziua de naștere 6 aprilie

6 aprilie – ziua cercetătorului

Persoanele născute pe 6 aprilie manifestă o dorinţă copleşitoare de a experimenta tot ce îi înconjoară. Ei sunt adepţii ştiinţei, cercetând şi testând toate aspectele problemelor emoţionale, fizice şi psihologice. Nu le scăpa nimic şi sapă cât de adânc este necesar pentru a descoperi adevărul despre ceea ce îi interesează sau pentru a vedea cum funcţionează anumite mecanisme. Cei născuţi astăzi manifestă o curiozitate copilărească greu de suportat, dar în acelaşi timp îşi demonstrează şi abilitatea de a excela în crearea unor materiale de înaltă clasă.

Sunt persoane preocupate de adevăr, care caută neobosiţi orice greşeală (pentru că în cazul lor ceva este mereu în neregulă) şi întotdeauna încearcă să o corecteze. Principala lor preocupare este aceea de a descoperi sensul lucrurilor. În cazul în care sunt solicitaţi să facă cercertari, au nevoie de cobai. Nativii zilei de 6 aprilie vor folosi în acest scop atât prietenii, familia, străinii, cât şi pe ei înşişi. Sunt extrem de nemiloşi atunci când întrevăd posibilitatea de a descoperi răspunsurile căutate.

Atunci când au îndoieli, ei sunt dispuşi să discute logic. Sunt receptivi şi extrem de speculativi. Ei vor renunţa mai degrabă la teorii pentru a obţine rezultatele dorite în urma testelor şi experimentelor. Problema intervine atunci când ajung la rezultate pe care nu se aşteptau să le obţină. În astfel de situaţii, cei mai evoluaţi dintre nativii zilei de 6 aprilie acceptă că ipotezele lor iniţiale au fost greşite. Cei mai încăpăţânaţi sau mai puţin inteligenţi vor refuza să le accepte. Ei vor cerceta în continuare pentru a ajunge la rezultatele care se potrivesc cu teoriile lor, exasperându-i în cele din urmă pe cei din jur.

Cei născuţi pe 6 aprilie vor căuta în general cea mai bună modalitate de a realiza ceva, fără a se împiedica de idei preconcepute. Deschiderea lor pentru a explora necunoscutul sau cele mai ciudate situaţii ar putea fi amuzantă, cu toate că ei le abordează intial destul de serios. Familia şi prietenii îi pot îndrăgi pentru aceste calităţi. În acelaşi timp, colegii pot fi iritaţi de preocupările lor şi în cele din urmă se îndepărtează. Din fericire, cei născuţi pe 6 aprilie demonstrează în final o capacitate de invidiat de a face haz de necaz. Ei recunosc astfel că şi părerile celorlalţi contează. Acest lucru depinde însă de ego-ul lor.

Mai presus de toate, au capacitatea de a privi problemele în ansamblu şi de a intui posibilităţi de rezolvare. Acesta este de fapt unul dintre punctele forte al nativilor zilei de 6 aprilie. Astfel, ei pot fi consideraţi un fel de vizionări. Totuşi, asemenea majorităţii vizionarilor, ei pot fi rupţi de cei din jurul lor. Deşi prietenii sau asociaţii pot fi absorbiţi de fluxul lor de energie, persoanele născute pe 6 aprilie supraestimează uneori importanța sprijinului pe care îl acordă. Capacitatea celor născuţi astăzi de a impulsiona o echipă în munca pentru a obţine un obiectiv comun este esenţială pentru a realiza planuri măreţe.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu