Ziua de naștere 7 aprilie

7 aprilie – ziua entuziastului

Cei născuţi pe 7 aprilie sunt dedicaţi întru totul activităţilor pe care le desfăşoară, fiind plini de entuziasm şi energie. Totuşi, dacă din cauza părinţilor sau a mediului nu au avut o copilărie fericită, ei vor fi marcaţi de o anumită tristeţe de-a lungul întregii lor vieţi. Persoanele născute pe 7 aprilie afişează deseori mult entuziasm şi creativitate în tinereţe doar pentru a-şi permite să ajungă la o monotonie confortabilă şi lipsită de imginație atunci când înaintează în vârstă. Pe de altă parte, cei născuţi astăzi îşi irosesc energia pentru a se revolta copilăreşte. În ciuda faptului că cei născuţi pe 7 aprilie devin tot mai înţelepţi odată cu vârsta (şi mai puţin interesaţi în acelaşi timp), irascibilitatea poate constitui o problemă permanentă pentru ei.

Atunci când ajung la un punct anume din viaţa lor şi nu mai pot progresa spiritual, nativii zilei de 7 aprilie au tendinţa de a face o schimbare foarte mare. Acest lucru se întâmplă atunci când Saturn este la prima lui rotaţie (cam pe la vârsta de 28 de ani) şi în jurul vârstei de 42 de ani (atunci când şi Saturn şi Uranus sunt opuse poziţiei lor natale). Dacă trec de aceste două cumpene cu bine, cei născuţi pe 7 aprilie sunt capabili de succese chiar mai mari în noua lor viaţă. Se vor simţi mult mai puţin constrânşi, se vor deschide către lume şi, în acelaşi timp, vor permite celorlalţi să se apropie de ei.

Chiar dacă cei născuţi pe 7 aprilie sunt tăcuţi, ei dau dovadă de sensibilitate şi receptivitate la energia pozitivă a celorlalţi. Indivizii cei mai evoluaţi dintre cei născuţi în această zi au capacitatea de a canaliza şi direcţiona această energie pozitivă pentru a-şi îndeplini obiectivele sociale şi religioase. Viaţa spirituală a celor născuţi pe 7 aprilie este foarte importantă. Se vor manifesta adesea printr-o atitudine religioasă îndreptată spre lume, chiar dacă sunt sau nu practicanţi activi într-o anumită sectă. În acest sens, ei trebuie să fie atenţi să nu îi îndepărteze pe ceilalţi cu optimismul lor, neîmpărtăşit întotdeauna de cei din jur. Astfel, este important să reuşească să rămână obiectivi şi critici.

Persoanele mai puţin evoluate dintre cele născute pe 7 aprilie vor lăsa impresia că sunt dependente. Adesea, când prietenii le cer ajutorul, ei vor demonstra că sunt persoane pe care nu te poţi baza. Factorul realism al celor născuţi pe 7 aprilie este scăzut în schimb cel de irascibilitate este foarte ridicat. Din această cauză cei ce depind de ei pot avea surprize neplăcute. Pe cei mai evoluaţi dintre nativii zilei de 7 aprilie te poţi baza, în ciuda entuziasmului cu care obişnuiesc să facă promisiuni. În schimb, în cazul în care prea multe persoane depind de ei nu vor face faţă. În aceste condiţii, persoanele născute pe 7 aprilie caută adesea singurătatea, uneori chiar pentru vreme mai îndelungată.

În relaţiile personale, cei născuţi pe 7 aprilie se bazează adesea pe sentimentele de preţuire ale partenerului lor şi în general îi acordă acestuia foarte mult sprijin. Pericolul apare în momentul în care partenerul ar putea deveni dependent de entuziasmul nativilor. În acest caz, în momentul în care nativii zilei de 7 aprilie simt nevoia de singurătate, partenerii lor vor suferi.

Persoanele născute pe 7 aprilie se descurcă de minune în funcţii publice. Sunt capabili să îi inspire pe ceilalţi în realizarea unor proiecte măreţe folosindu-se drept exemplu pe ei înşişi. Trebuie să se străduiască permanent să perceapă viaţa de zi cu zi cu mai mult realism şi să nu se lase furaţi de iluzii deşarte. De asemenea, trebuie să evite să se enerveze în cazul în care ceilalţi nu se ridică la nivelul aşteptărilor lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu