Ziua de naştere 3 Mai

3 Mai – ziua realistului

Cei născuţi pe 3 mai sunt în măsură să îi înveţe şi pe alţii diferite lucruri legate de societate. De obicei ei par să fie într-o permanentă introspecţie a psihologiei grupului. De asemenea, ei au abilitatea de a-şi asuma conducerea. Adesea demonstrează că sunt buni oratori, discursurile lor fiind ascultate cu atenţie de mulţime. În plus, au un talent deosebit de a-i fermeca şi chiar înveseli pe cei din jur. Ei apelează la tehnici sofisticate pentru a-şi păstra auditoriul interesat de ceea ce comunica şi ştiu să se folosească de sentimente şi logică în acest scop.

Persoanele născute pe 3 mai sunt realiste, pragmatice. Spiritul lor se manifestă puternic şi profund. În calitate de membri ai familiei, sunt persoane pe care te poţi baza atunci când ai necazuri, când trebuie să iei decizii importante sau când ai nevoie de un sfat. Insensibili, gânditori practici, foarte rar ei vor fi duşi cu vorba şi convinşi să creadă în idei evazive. Fiind persoane cu picioarele pe pământ, ei vor căuta cele mai eficiente moduri de a rezolva problemele.

De asemenea, nativii zilei de 3 mai ştiu să apeleze la trucuri pentru a-i face pe oameni să râdă, făcând uz de cele mai comice comparaţii şi de comentarii spirituale. Prin aceste manifestări le creşte cu mult prestigiul în cadrul oricărui grup. Uneori, ei pot merge prea departe transformând umorul în satira tăioasă său sarcasm şi astfel îşi creează singuri probleme. Persoanele născute pe 3 mai sunt adesea foarte buni consilieri, mediatori şi arbitri. Intuiţia comercială este foarte bine dezvoltată, mai ales în ceea ce priveşte motivarea şi abordarea laturii psihologice a consumatorului. De asemenea, ei pot activa şi că analişti de marketing sau directori executivi.

În viaţa personală, nativii zilei de 3 mai trebuie să fie atenţi să nu aibă prea multe pretenţii de la soţie sau de la copii. Paradoxal, când sunt necăsătoriţi ei pot fi chiar foarte pasivi în relaţiile lor sau au tendinţa de a amâna luarea deciziilor importante pentru a avea succes pe plan sentimental. În plus, indivizii mai puţin evoluaţi născuţi astăzi prezintă combinaţia fatală între nehotărâre şi incapacitatea de a sesiza momentul potrivit pentru luarea deciziilor financiare sau de afaceri.

Persoanele născute pe 3 mai trebuie să investească suficientă energie pentru a reuşi să-şi menţină prietenii apropiaţi. Cei născuţi astăzi vor fi consideraţi prieteni buni atunci când înţelegerea semenilor lor şi introspecţiile privitoare la societate se extind şi la nivel personal. Nativii acestei zile nu trebuie să uite nicioadta că gesturile amabile simple au o importanţă majoră în viaţa unui om.

Un pericol pentru cei născuţi pe 3 mai este acela că vor fi exaltaţi de idei mari şi de scheme sociale măreţe. Adesea, ei uita să se retragă în cuibul propriu. Pentru ei, adevărată provocare o reprezintă nu numai cariera, dar şi evenimentele din viaţa de zi cu zi. În acest caz, ei vor reuşi sau vor da greş în conformitate cu concepţiile lor despre societate şi despre ceilalţi. Cei născuţi pe 3 mai au extrem de multe de împărtăşit celorlalţi în sfera socială. Întrebarea este dacă au capacitatea de a folosi aceste cunoştinţe în interesul propriu?

Distribuie pe:

Lasă un comentariu