Ziua de naştere 4 Mai

4 Mai – ziua sprijinului educaţional

Nativii zilei de 4 mai sunt meniţi să împărtăşească celorlalţi ceea ce au acumulat prin studiu şi experienţă. Chiar dacă aceştia predau oficial într-o şcoală sau nu, ei vor transfera tot ce este legat de domeniul lor de specialitate celor cu care lucrează. Deşi vor apărea ca persoane blânde, cei născuţi pe 4 mai au o putere magnetică ce le uşurează adesea obţinerea funcţiilor de răspundere. Totuşi, în loc să fie conducători, ei prefera mai degrabă să facă parte dintr-o echipă.

Una dintre caracteristicile persoanelor născute astăzi este predispoziţia lor de a-şi asuma riscuri. Majoritatea celor născuţi pe 4 mai descoperă această tendinţă destul de târziu. În acel moment, ei simt o nevoie acută de schimbare pentru a putea avansa în dezvoltarea lor spirituală. Datorită calmului lor, adesea par foarte conservatori. Ei sunt comparaţi cu adepţii jocurilor de noroc. Asumarea riscului nu trebuie să fie neapărat fizică, ci mai degrabă o îndrăzneală de a visa, de a avea idei noi sau de a ieşi din şablon. Într-un anumit punct din viaţa lor, ei vor fi nevoiţi să se confrunte cu această mare provocare.

În acelaşi timp, datorită exteriorului blând şi plăcut, cei născuţi pe 4 mai pot fi confundaţi cu nişte persoane uşuratice. Totuşi, ei sunt destul de puternici în interior pentru a se opune exploatării. De asemenea, ei sunt posedaţi de o încăpăţânare imensă şi au un temperament sever. Astfel, nativii zilei de 4 mai nu sunt întotdeauna ceea ce par. Deşi sunt maleabili, diplomaţi şi agreabili în majoritatea situaţiilor, ei pot face săpături şi pot fi neclintiţi când este vorba de problemele importante. Idealurile le sunt extrem de dragi şi foarte rar fac compromisuri în acest sens.

Nativii zilei de 4 mai posedă o stabilitate interioară pregnantă. Cei ce cauta sprijin şi ghidare în viaţa vor fi atraşi de felul lor de a fi. Aşadar, ei trebuie să fie atenţi să nu îşi dedice cea mai mare parte a timpului celorlalţi (familie, prieteni) sau să-şi investească întreaga personalitate în îmbunătăţirea unei organizaţii sau cauze. Deşi pot fi chiar fericiţi atunci când procedează astfel, după mulţi ani de devotament ei vor ajunge să urască aceste responsabilităţi şi să tânjească după libertate.

În general, cei născuţi astăzi se acomodează foarte bine cu perioada de pensionare. Ei o considera într-adevăr perioada în care pot să se concentreze doar asupra intereselor personale. Adesea, nativii zilei de 4 mai greşesc teribil, fiind capabili să facă doar o singură schimbare de-a lungul vieţii (în jurul vârstei de patruzeci de ani sau chiar cincizeci de ani). Această schimbare le va aduce succesul şi fericirea pe care nici nu şi le imaginau.

Cei născuţi pe 4 mai sunt persoane pe ajutorul cărora te poţi baza la nevoie. Declaraţiile lor sunt făcute mai puţin prin cuvinte şi mai mult prin fapte. Ei sunt ferm convinşi că trebuie să-şi materializeze ideile în fapte. Sensibili şi realişti, cei născuţi pe 4 mai sunt cei mai fericiţi când sunt acasă. Ei îşi creează un mediu intim şi o atmosferă plăcută în care să locuiască.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu